Poveşti de bineBeautySOS Farmec: Kit de supravietuire pe timp de vara

SOS Farmec: Kit de supravietuire pe timp de vara

Soarele şi căldura nu sunt doar un prilej de vacanţă şi bucurii, ci pot fi şi motive de disconfort serios…mai ales dacă ne gândim la caniculă şi la cât de mult pot dăuna pielii razele soarelui.

Pentru a putea face faţă acestor provocări şi pentru a preveni efectele distructive ale razelor ultraviolete, Farmec propune un kit cu produse de îngrijire a pielii.

Kitul de supravietuire, cum a fost el denumit este format, vara aceasta, din cinci produse esenţiale pentru îngrijirea corpului în luna august.

Printre acestea avem: gelul de duş energizant Gerovital Pure & Body Wash, ce asigură hidratare intensă şi conţine extract de rodie şi o cremă deodorizantă pentru picioare, cu efect relaxant.
Crema de picioare Gerovital Happiness are o structură uşoară cu parfum hipoalergenic şi fără parabeni.

Părul este expus frecvent razelor soarelui şi altor agenţi distructivi. Pentru ajutor există şamponul regenerant şi puternic hidratant din kit-ul de supravietuire pe timp de vară creat de Farmec.

Ultimele două produse, dar nu cele mai puţin importante, din kit-ul SOS Farmec, sunt fluidul de protecţie solară SPF 20 Gerovital H3 Derma+ Sun cu efect antioxidant, care protejează pielea împotriva radiaţiilor ultraviolete prevenind apariţia arsurilor solare şi a petelor pigmentare şi deodorantul antiperspirant Gerovital H3 Natural creat special pentru pielea delicata a axilelor pe care o protejează împotriva mirosurilor neplăcute ale transpiraţiei.

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article