Poveşti de bineBeautySoluția perfectă pentru epilare, de la Farmec

Soluția perfectă pentru epilare, de la Farmec

O nouă gamă de produse depilatoare, cu acțiune rapidă a fost scoasă pe piață de compania clujeană Farmec.

Este vorba despre creme pentru piele normală și sensibilă, benzi depilatoare pentru față și corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, sunt câteva dintre noutățile noii game.

Produsele din noua gamă depilatoare au și proprietăți hidratante, emoliente și calmante. Farmec este primul brand ales de romani în procesul de achiziţie al unui produs de epilare, cu o cotă de piaţă de 48,9% în volum şi de 42,8% în valoare. Continuăm să ne surprindem consumatorii anul acesta cu o nouă gamă de produse depilatoare venind astfel în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi și preferințe, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Noua gamă conține produse depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normală; cu extract de Argan pentru pielea deshidratată și cu extract de Vanilie potrivită pielii sensibile.

De asemenea, Farmec a realizat și produse depilatoare destinate adolescenţilor, cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă, dar şi pentru bărbați, Cremă depilatoare cu Boswellia Serrata.

După aplicarea noilor depilatoare Farmec, piele va avea cu totul alt aspect.

Produsele se întind uniform, îndepărtează rapid firele de păr, au o toleranţă cutanată mult îmbunătăţită şi sunt bogate în principii active. Conţin parfumuri plăcute si conferă o senzație de prospețime asupra pielii, în doar 3 minute de la aplicare.

Mai multe informaţii despre noua gamă de depilatoare Farmec găsiţi AICI

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article