Poveşti de bineBeautySoluţia Farmec împotriva căderii şi degradării părului

Soluţia Farmec împotriva căderii şi degradării părului

Toamna, spun experţii, părul are tendinţa de a cădea şi regenera. Pentru ca viitorul fir de păr să fie sănătos şi puternic, are nevoie de puţin ajutor.

O soluţie, poate cea mai potrivită, este Gerovital Tratament Expert. Cei de la Compania Farmec numesc această gamă, doctorul personal al părului tău.

Noua linie cuprinde produse revoluționare şi eficiente ce răspund diferitelor probleme întâlnite în îngrijirea pielii scalpului și a firului de păr. Astfel, gama Gerovital Tratament Expert conține produse destinate tratamentelor de întreținere a sănătății și frumuseții părului.

Gerovital Tratament Expert
Gerovital Tratament Expert

 

Pentru a răspunde nevoii de îngrijire continue a părului, experții Gerovital au îmbogățit rețetele produselor și tratamentelor pentru păr din gama lider de piață Gerovital Plant Tratament și au creat noua gamă modernizată Gerovital Tratament Expert.

Vă scriem câte ceva despre fiecare produs al gamei. Voi alegeți ce vi se potrivește.

1. Gerovital Tratament Expert Șampon anticădere – disponibil în varianta de 250 ml și 400 ml

Datorită acestui produs, părul are parte de elemente nutritive esențiale îngrijirii lui datorită formulei unice: bio-complex activ format din Procapil, care stimulează creșterea părului, și Bio-Capigen, care întărește rădăcina acestuia. Astfel, șamponul acționează dual prin împiedicarea atrofierii foliculuilui pilos, asigurând, în același timp, energia necesară pentru creșterea sănătoasă a firelor de păr.

2. Gerovital Tratament Expert Ser anticădere
Asigură o îngrijire în profunzime și luptă eficient împotriva căderii părului. Aplicat direct la rădăcina părului, serul nu se clătește. Produsul are efect mai mult timp datorită acțiunii duale a Procapilului și Bio-Capigenului pe care le conţine. Acestea contribuie la întărirea rădăcinii și la stimularea creșterii firului de păr.

3. Gerovital Tratament Expert Loțiune cu Petroleum

Părul degradat sau deteriorat va recăpăta un aspect îngrijit și sănătos. Petroleumul acționeză direct la nivelul pielii capului, stimulând circulația și contribuind la hidratarea și hrănirea firului de păr. Pe termen îndelungat, îi va reda un aspect strălucitor și fermecător.

4. Gerovital Tratament Expert Kit Regenerare Păr fiole

Produsele din acest kit reprezintă aliatul perfect împotriva efectelor nocive ale razelor UV, poluanților, colorărilor oxidative sau a tratamentelor agresive la temperaturi înalte la care părul tău este supus frecvent.

Format din 2 seruri de regenerare, dar şi de normalizarea secreției de sebum, kitul de tratament Gerovital are la bază o formulă inovatoare cu un complex de vitamine B5, A și E, extracte vegetale și Keratină ce luptă eficient împotriva căderii părului, a deshidratării, oxidării și împiedică cu succes pierderea elasticității, uscării scalpului și îngrășării excesive.

5. Gerovital Tratament Expert Șampon regenerant

Datorită keratinei hidrolizată, șamponul regenerant Gerovital acționează direct asupra scalpului și firului de păr prin refacerea nivelului de keratină, o proteină ce asigură părului elasticitate. Alături de keratină, vitaminele, oligoalimentele și extractele naturale ce stau la baza acestei formulări inovatoare au rolul de a hidrata în profunzime firul de păr.

6. Gerovital Tratament Expert Șampon Mască regenerantă

Masca regenerantă Gerovital a fost creată pe baza unei formulări speciale cu ingrediente esențiale în îngrijirea și regenerarea firului de păr. Trio-ul imbatabil format din vitamina A, care contribuie la creșterea elasticității, vitamina E, ce combate radiațiile UV, și Pro-vitamina B5, care crește gradul de hidratare, este însoțit de prezența Keratinei și de Aminoacizii esențiali. Aceștia protejează fibra capilară, asigurând un aspect îngrijit și strălucitor.

7. Gerovital Tratament Expert Ser vârfuri despicate
Având la bază Keratina, o substanță esențială pentru îngrijirea părului, serul pentru vârfuri despicate acționează eficient pe toată lungimea firului de păr, contribuind la hidratarea intensă a vârfurilor deteriorate, refacerea elasticității și a rezistenței acestora. Se aplică în mod repetat, pe părul umed. Pe termen lung, redă aspectul sănătos și textura catifelată a părului.

8. Gerovital Tratament Expert Șampon antimătreață cu Ichtiol

Dedicat îngrijirii pielii sensibile a scalpului, șamponul luptă eficient împotriva mătreții persistente. Produsul poate fi folosit chiar și pentru ameliorarea unor probleme mai grave, ca dermatita seboreică. Formularea sa revoluționară are la bază Piroctone Olamine, un antifungic esențial în combatarea mătreții, ichtiolul, cu proprietăți antiimflamatorii și antiseptice și provitamina B5, ce menține o hidratare optimă, atât la nivelul scalpului, cât și al firului de păr.

9. Gerovital Tratament Expert Șampon antimătreață

Produsul acționează eficient și delicat la nivelul firului de păr împotriva mătreții și este dedicat scalpului cu piele sensibilă.

10. Gerovital Tratament Expert Șampon sebum control

Sebumul în exces reprezintă principala cauza a îngrășării părului, acesta ducând atât la crearea unei senzații de disconfort, cât și la un aspect inestetic. Gerovital Tratament Expert Șampon sebum control contribuie direct la reducerea secreției excesive de sebum, înlăturând aspectul gras și ”murdar” al părului și redându-i acestuia aspectul sănătos și proaspăt. În plus, nutrienții esențiali din componența șamponului contribuie și la combatarea căderii părului.

11. Gerovital Tratament Expert Spumă sebum control

Spuma permite distribuirea uniformă a pincipiilor active din componența sa la baza firelor de păr, asigurând astfel un control mai bun al hipersecreției de sebum. Aplicată pe părul umed, aceasta acționează pe întreaga lungime a firului de păr, redându-i aspectul curat și sănătos.

12. Gerovital Tratament Expert Șampon protecție păr vopsit

Șamponul este ideal pentru îngrijirea părului vopsit. Datorită combinației unice de ingrediente, aceasta asigură o dublă protecție a părului voposit, acționând eficient atât împotriva decolorăii, dar și a degradarii firului de păr în urma vopsirilor repetate. În plus, hrănește părul în profunzime, redându-i un aspect curat și mătăsos.

13. Gerovital Tratament Expert Mască protecție vopsit

Masca are la bază o formulă inovatoare îmbogățită cu Vitamina E, un puternic antoxidant ce contribuie la combaterea agenților externi nocivi. De asemenea, produsul conține provitamina B5, ce hidratează intens firul de păr, și Keratina, o susbtanță esențială în rehidratarea și regenerarea părului. Cu ajutorul acestor ingrediente, părul tău va fi mai strălucitor, iar culoarea sa va fi mai intensă și mai frumoasă.

14. Gerovital Tratament Expert Ser termoprotector

Datorită prezenței extractului de Aloe Vera, cu un efect puternic hidratant, a Aquaxyl-ului și a Provitaminei B5, serul înlocuiește cu succes apa pierdută de la nivelul firului de păr din cauza utilizării repetate a plăcii sau uscătorului.

15. Gerovital Tratament Expert Șampon pentru volum

Cu ajutorul acestui produs, firul de păr subțire, cu tendințe de rupere, capătă volum fără a fi încărcat. Astfel, te vei bucura de un păr cu aspect bogat mai mult timp, alături de un aspect curat și sănătos.

16. Gerovital Tratament Expert Balsam pentru volum

Special conceput pentru părul lipsit de volum, balsamul Gerovital are la bază o formulare inteligentă, special concepută pentru îngrijirea firului de păr fin și subțire. Acționează direct la nivelul părului, fără să-l îngreuneze, creându-i o textură fină și voluminoasă pentru mai mult timp.

17. Gerovital Tratament Expert Ser cu efect No-Frizz

Pulverizat pe părul umed sau uscat, serul formează o peliculă delicată de protecție în jurul acestuia. Astfel te ajută să menții aspectul bogat al părului un timp îndelungat.

18. Gerovital Tratament Expert Șampon nutritiv

Cu o acțiune duală, atât la nivelul scalpului și rădăcinii firului, cât și pe toată lungimea fibrei capilare, șamponul asigură nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă a părului. Rețeta revoluționară a produsului conține uleiuri naturale bogate în omega 3 și 6 , vitamine și minerale. Aceste elemente hrănesc și tonifică părul, făcându-l mai puternic și mai rezistent la rupere.

19. Gerovital Tratament Expert Mască nutritivă

Părul tău se va bucura de efectul puternic hidratant și regenerant al unor elemente esențiale prezente în componența măștii, precum uleiul de măsline, uleiul de avocado și vitaminele, care asigură tonifiere și regenerare.

20. Gerovital Tratament Expert Ulei nutritiv

Având la bază un complex eficient de uleiuri esențiale, Gerovital Tratament Expert Ulei nutritiv redă părului deteriorat strălucirea și textura mătăsoasă.

Astfel, uleiul de Argan repară firul degradat datorită conținutului ridicat de omega 6 și 9 și de acizi grași esențiali, uleiul de măsline întărește firul de păr cu ajutorul vitaminelor cu efect antioxidant – A, B, E – și a mineralelor active. În plus, uleiul de cătină furnizează nutrienții necesari reparării fibrei capilare, iar uleiul de Avocado completează acțiunea nutritivă cu ajutorul vitaminelor D și K.

 

Noua gamă marca Farmec, Gerovital Tratament Expert este disponibilă din 15 septembrie 2015, la raioanele de cosmetice în  supermarketuri, farmacii, în magazinele de prezentare ale companiei şi online, pe site-ul Farmec.

Prețurile…sunt promoționale, evident!

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article