Poveşti de bineBeautySecrete pentru frumuseţe- ochiul cu pleoapa căzută

Secrete pentru frumuseţe- ochiul cu pleoapa căzută

Am ales un machiaj pentru ochiul cu pleoapa căzută, fiindcă mi se pare un machiaj foarte dificil de realizat, iar pe de altă parte nu am găsit material pe această temă, pe internet. Da, pe internet, mai exact pe Google care, mai nou nu a devenit doar medicul şi psihologul nostru, al internauţilor, ci şi cea mai bună şcoală de make-up sau hair styling.

Aşadar, am lăsat Google-ul deoparte şi am sunat o prietenă de încredere,Ioana Ilyes, make up artist la o renumită companie din SUA. Am aflat soluţia şi am obţinut, pentru voi, fotografii demonstrative, de cea mai bună calitate.

Cel mai important lucru e să folosiţi o cremă foarte uşoară pentru o bună hidratare a zonei din jurul ochiului.
1. Primul pas e aplicarea unei baze de machiaj cu o textură foarte fină şi cât se poate fără culoare, care să nu creeze iluzia unei pleoape uscate şi îmbătrânite.

Am ales pentru pliul pleoapei un maro foarte rece cu o ape de mov în el. Nuanaţele de maro care sunt gălbui sau calde ar schimba culoarea rozului pe care l-am folosit pe pleoapa inferioară, în protocaliu. Eu am vrut ca rozul să rămână rece şi să nu îşi schimbe culoarea.

E foarte important, pentru cineva care are pleoapa de sus complet acoperită, să plaseze culoarea cu foarte puţin mai sus de pliul pleoapei astfel încât să fie vizibilă şi să creeze iluzia de ridicare a pleoapei.

2+3. Am colorat, extrem de aproape de rădăcina genelor, pe pleoapa superioară, cu un creion de ochi de o culoare vişiniu foarte închis, pentru că acea culoare intensifică nuanţa irisului. Pe pleoapa inferioara am aplicat un roz foarte rece, cu o pensulă şi am tamponat culoarea pentru a menţine intensitatea pigmentului.
4. Am continuat linia dintre gene, sus pe pleoapă, aşa încât linia să fie mai groasă în colţul exterior al ochiului şi foarte subţire în colţul interior. Pentru pasul cu numărul 4 am folosit un gel violet închis.
5. Am adăugat acelaşi creion de ochi pe linia genelor pleoapei inferioare şi am adăugat o linie albastru deschis de fard, de pleoapă, sub gene, pentru un element chic 🙂
6. Am adaugat rimel din belsug, probabil un sfert de tub 🙂 🙂

 

Machiajul ochiului cu pleoapa căzută
Machiajul ochiului cu pleoapa căzută

 

Sper să vă folosească!
Xoxo Ioana Ilyes

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. voi incerca si eu acest machiaj. in plus o sa incerc si nuante de mov si albastru, nu neaparat roz, pentru ca mie mi se potrivesc mai bine, sa vedem comparativ. dau de stire dupa ce am rezultatele. pupici

Comments are closed.

Mai Multe

More article