EvenimenteREGULAMENT DE CONCURS: Creme BB cu pigmenţi naturali

REGULAMENT DE CONCURS: Creme BB cu pigmenţi naturali

Aşa cum aţi citit deja pe site-ul nostru (aici), Farmec, a început bine anul 2015, cu o gamă nouă de produse printre care se află şi noua generaţie de creme BB, „Color Control”. Ca de fiecare dată, noi, cei de la webforcluj.ro vă spunem ce anume găsiţi în creme, dar vă oferim şi ocazia să le testaţi dacă sunteţi câştigătorul concursului.

De data aceasta, toate cele 3 creme CC sunt „puse la bătaie”!

Trebuie să citiţi atent despre fiecare produs şi, astfel, veţi şti ce vi se potriveşte cel mai bine.

În general, Gerovital cremă “ Color Control”(CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

Crema CC oferă beneficii multiple: estompează imperfecțiunile și urmele de oboseală, netezește textura tenului, protejează împotriva agresiunii factorilor externi.

Cremele „Color Control” (CC) sunt disponibile în trei nuanțe: deschis, mediu și închis. Îmbogățite cu pigmenți naturali și extracte de fructe potrivite fiecărui tip de piele, cremele CC din gama Gerovital Happiness estompează eficient imperfecțiunile și urmele de oboseală, oferind tenului un aspect plin de strălucire.

Extractul de Afine contribuie la netezirea tenului și reducerea semnelor îmbătrânirii pielii. Aquaxylul aduce tenul la un nivel optim de hidratare.

Efectul revigorant și hidratant al extractului de Zmeură este completat de Aquaxylul care îmbunătățește funcția de barieră a pielii.

Extractul de Caise, sursă naturală de vitamine, minerale (fier și potasiu) și polizaharide contribuie alături de Aquaxyl la menținerea pielii la un nivel optim de hidratare și tonifiere.

Produsele din gama Gerovital Happiness au formulări ușoare, parfumuri hipoalergenice și nu conțin parabeni, iar beneficiile și prospețimea fructelor se reflectă atât în formulele atent concepute, cât și în ambalajele vesele, pline de culoare.

Toate informaţiile despre noua gamă le găsiţi AICI

Premiul concursului:

Toate cele 3 creme CC Farmec

Ca să le poţi câştiga, citeşte atent regulamentul concursului: 

Concursul Farmec se desfăşoară pe pagina de Facebook Web for Cluj.

Pentru a participa:

-Trebuie să dai Like paginii de Facebook Web for Cluj

-Trebuie să dai Like&Share vizibile, pe wall-ul/peretele contului tău personal fotografiei de concurs

-Trebuie să scrii, într-un comentariu la fotografia de concurs de pe contul Web for Cluj de Facebook, ce cremă crezi că ţi se potriveşte mai bine şi de ce anume. De asemenea, te rugăm să ne scrii în acelaşi comentariu ce plănuieşti să faci, dacă vei fi câştigător, cu celelalte două creme!

SUCCES!

3 COMENTARII

  1. Cred ca mi se potriveste crema CC cu extract de afine si cea cu extract de caise.daca voi castiga voi oferi una mamei mele si una surorii mele .Ar fi frumos

  2. cred ca mi s-ar potrivi Gerovital cremă Color Control”(CC), deoarece am probleme cu tenu, am pete pe fata de la soare, si poate ar fi buna. Daca as fi castigatoare as incerca cele doua creme si asa poate as face ca petele de pe fata sa dispara, sau sa se estompeze.

  3. Cred ca mi s-ar potrivi crema cu extract de afine,daca castig premiul celelalte creme le ofer cadou prietenelor mele

Comments are closed.

Mai Multe

More article