Poveşti de bineBeautyProgramul intensiv de îngrijire Gerovital H3 Derma+ Premium Care

Programul intensiv de îngrijire Gerovital H3 Derma+ Premium Care

Pentru un răsfăţ deplin, trebuie să încerci “Programul intensiv de îngrijire Premium Care”, creat de specialiştii Gerovital. Dacă te numeri printre femeile cu un program de viaţă încărcat, dar îţi doreşti rezultate vizibile, programul intensiv de îngrijire a tenului împotriva îmbătrânirii este soluţia perfectă pentru tine. Conform testelor efectuate, persoanele care au utilizat kit-ul cu cele 7 fiole fermecate au raport diminuarea ridurilor cu 50% după doar 28 de zile de utilizare.

Cele 7 fiole, specifice rutinei particulare a fiecărei zi din săptămână, constituie un program complex de îngrijire a tenului, fiecare oferind beneficiile unui tip de acțiune.

Specialiştii Gerovital recomandă următoarea schemă de îngrijire:

  1. Luni – Oxigenare
  2. Marţi – Exfoliere cu AHA
  3. Miercuri – Antirid
  4. Joi – Lifting
  5. Vineri – Oxigenare
  6. Sâmbătă – Antirid
  7. Duminică – Vitaminizare

Cum ne ajută tenul fiecare fiolă din „Programul intensiv de îngrijire Premium Care”?

Oxigenare
Asigură nivelul energiei necesare pielii, în concordanță cu necesităţile și ritmul ei propriu de funcționare pe toată durata zilei, stimulează rezistența la stresul radiaţiilor UV, accelerează refacerea celulelor pielii, având ca efect un ten cu aspect luminos și sănătos.
Exfoliere cu AHA
Asigură o exfoliere blândă, ce are ca efect regenerarea pielii din profunzime către suprafață.
Antirid
Matrixyl Synthe’6™ stimulează sinteza colagenului din piele, acționând sinergic cu acidul ferulic care protejează antioxidativ aceste fibre. Prin potențarea reciprocă a principiilor active se obțin efecte antirid de durată.
Lifting
Fiolele Lifting conțin un complex de colagen și elastină de origine marină și lipozomi cu acid hialuronic, principii active care refac matricea extracelulară și îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea, reducând adâncimea ridurilor.
Vitaminizare
Boosterul vitaminic este un cocktail de vitamine A, C şi E, care neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi, cu efecte benefice de regenerare a celulelor pielii, protecție a fibrelor de colagen și elastină, de îmbunătăţire a hidratării, de îmbunătățire a texturii, uniformității și luminozității pielii.

Cum folosim “Programul intensiv de îngrijire Premium Care”?

Specialiştii Gerovital recomandă folosirea lui în perioadele mai puţin însorite, deci e momentul ideal să încerci şi tu acest program!

Se recomandă utilizarea programului cel puţin o săptămână pe lună, cu menţiunea că nu trebuie să exagerăm şi să ne limităm la perioada indicată.

Fiecare fiolă se va aplica seara, de preferat în ziua recomandată, pe tenul curățat în prealabil, pe față, gât, decolteu și mâini.

Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.

Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor, cu mișcări circulare, până la absorbția totală în piele. Partea bună este că nu trebuie să clătim tenul după aplicarea fiolei, ci ne putem relaxa şi lăsa produsul să acţioneze asupra tenului.

După tratamentul de exfoliere, Specialiştii Gerovital recomandă aplicarea Cremei calmantă protectoare din aceeaşi gamă, Premium Care.

Dacă v-am făcut curioase, să ştiţi că produsele dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Premium Care se găsesc în farmacii, în magazinele de brand ale companiei sau pot fi comandate direct de pe site-ul www.farmec.ro

 

Mai Multe

More article