Poveşti de bineBeautyProgramul de Fidelizare Farmec

Programul de Fidelizare Farmec

Începând cu anul 2016, Farmec a inițiat un program de fidelizare prin care și-a propus să le ofere cât mai multe cadouri și oferte speciale clienților fideli din magazinele de brand.

Ca să participi și tu la acest program, trebuie doar să te adresezi unui Beauty Adviser într-unul dintre magazinele de brand Farmec sau Gerovital, iar după completarea și semnarea unui formular de înscriere și predarea acestuia către Beauty Adviserul din magazin, primești pe loc, gratuit, un card de fidelitate Farmec.

Cardul pe care îl vei primi este netransmisibil și va fi valabil începând cu ziua următoare. Dacă dorești să beneficiezi de avantajele acestuia, tot ce trebuie să faci este să prezinți cardul de fidelizare la casa de marcat la următoarele tale vizite în magazin.

Te poți bucura de toate beneficiile acestui program în toate magazinele Farmec și Gerovital din România. Este foarte important ca datele furnizate de tine să fie unele reale, pentru ca Farmec să îți poată trimite noutăți, oferte și cadouri.

Datele pe care va trebui să le completezi sunt: numele și prenumele, data naşterii, telefonul, emailul, adresa de domiciliu, data și semnătura.

În fiecare lună, Farmec schimbă promoțiile destinate membrilor și te vor anunța fie prin email, fie prin SMS care sunt ofertele speciale din luna respectivă.

În luna Decembrie, atunci când faci cadou cuiva drag cumpărând orice casetă sau borsetă Farmec sau Gerovital, primești cadou pentru tine Crema antirid contur ochi Gerovital GH3 Retinol.

Caută cel mai apropiat magazin de brand, dar înainte, citește cu atenție Regulamentul Oficial al Programului de Fidelitate Farmec.

 

Mai Multe

More article