Prin lume cu Luminița Cuna

Luminiţa Cuna este o clujeancă stabilită la New York, o tânără pasionată de călătorii,  „uşor alergică” la munca plictisitoare de birou. La scurt timp după ce a absolvit studiile de  Știinţe Economice în Statele Unite ale Americii a experimentat timp de 11 ani şezutul zilnic, munca  de 10 ore/zi  la birou.
Diploma de master în Dezvoltare Durabilă obţinută la University of London a venit exact pentru a completa dorinţa de a cunoaşte noi lumi şi de a trăi noi aventuri.

Acum Luminţa este, pe lângă un permanent colaborator al webforcluj.ro, consultant şi coordonator al unor activităţi ambientale şi comunitare pe care le desfăşoară în Brazilia, Peru, Ecuador, Bolivia, dar şi coordonator de proiecte IT în SUA.

Şi pentru că este un clujean care îşi iubeşte nu doar ţara de baştină, ci şi limba învăţată de la părinţi, duce imaginea frumoasă a României oriunde cu ea. În schimb, ne povesteşte despre oamenii pe care îi întâlneşte, întâmplările de care are parte şi ne arată, într-un mod inedit, locuri pe care am putea ajunge, vreodată, să le vizităm.

Vom afla în perioada următoare ce a văzut Luminița interesant în Brazilia, în SUA, cum a făcut cunoștință cu civilizația unor populații exotice, primitive și multe altele.

Deci, să pornim la drum cu Luminița Cuna și poveștile ei…pe webforcluj.ro

Mai Multe

More article