Poveşti de bineBeautyPrimele deodorante cu acid hialuronic

Primele deodorante cu acid hialuronic

Gerovital H3 Evolution sunt primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic din Romania.

Cu siguranță vă întrebați, așa cum am făcut și eu, la ce ne poate folosi un deodorant cu acid hialuronic.

În primul rând, spun specialiștii în frumusețe, una dintre proprietățile acestui acid este hidratarea. În aceste condiții, acesta asigură o hidratare optimă zilnică a pielii prin refacerea rezervelor de apă eliminate de organism în urma proceselor de transpirație, estompând în același timp efectele neplăcute ce rezultă în urma acestor procese.

În plus, datorită proprietăților sale de hidratare intensă, Acidul Hialuronic devine aliatul perfect înlăturînd efectelor de piele iritată după epilare, sau ale pielii uscate, acționând direct la nivelul acesteia.

Farmec este singura companie care a creat în România aceste deodorante. Mai mult, ele se adreaza către 3 personalități feminine diferite.

Antiperspirantele Gerovital H3 Evolution cu Acid Hialuronic sunt disponibile în trei sortimente pline de eleganță, feminitate, cu parfumuri delicate și florale.

Aceste deodorante antiperspirante românești au fost create pentru a proteja pielea sensibilă, nu conțin parabeni, alcool sau triclosan, nu lasă urme pe haine și sporesc nivelul de protecție durata întregii zile.

Așa cum vă spuneam, cele trei tipuri de deodorante reprezintă trei tipuri de femei, stiluri și atitudini diferite.

Te-ai regăsit în vreuna dintre ipostaze?

Pentru femeile puternice care vor să-și pună în evidență feminitatea bine echilibrată, Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal și mandarine și temperat de o bază vanilată, cu doar un strop aromat de mosc și ambră.

Sapphire for Woman are o amprentă parfumată elegantă și distinsă, ideală pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri și iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal și a câtorva atingeri delicate de mosc, dau acestui deodorant o personalitate aparte.

Pearl for Woman este un deodorant cu note dulci și rotunde, potrivit pentru femeile romantice și caline.

O combinație unică de parfumuri fructate și florale, Pearl are la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc pentru un plus de seducție și frumusețe.

 

Produsele pot fi achiziționate AICI

Mai Multe

More article