Poveşti de bineBeautyPachetul Doina, un produs care a făcut istorie (CONCURS)

Pachetul Doina, un produs care a făcut istorie (CONCURS)

Produsele Doina, marca Farmec se prezintă singure. Cu toatele am vazut amabalajul, nu doar pe rafturile de cosmetice ale supermarketurilor sau ale micilor magazine de cosmetice, ci şi printre produsele mamelor noastre. E adevărat, ambalajul a trecut prin etape de transformare, dar, cu toate acestea, laptele Doina a făcut istorie, fiind un produs de bază al Farmec.
Îl folosesc de cel puți 10 ani. Recunosc că îl mai trădez uneori, dar întotdeauna mă întorc spășită la el pentru că are grijă de pielea mea și repară de cele mai multe ori dezastrul provocat de neatenție sau de folosirea neadecvată a altor produse (mărturie de pe site-ul farmec.ro)

http://www.farmec.ro/produse/casete-cadou/caseta-doina-352.html

Înainte de toate, trebuie să ştiţi că laptele Doina este bun pentru îngrijirea corpului, demachiere, hidratare şi hrănire. Pachetul Doina pe care Farmec îl scoate la promoţie şi pe care îl puteţi vedea AICI, conţine: Doina cremă nutritivă vitaminizantă şi lapte pentru toate tipurile de ten.

Crema nutritivă vitaminizantă este un produs de îngrijire facială şi corporală, special conceput pentru hidratarea, emolierea şi nutrirea pielii, pentru redarea fermităţii şi elasticităţii ei naturale. Conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii. Crema se aplică în strat subțire și se masează ușor.

Doina clasic lapte nutritiv vitaminizant, prin compoziția sa bogată în vitaminele A şi F, revitalizează și protejează pielea. Pentru demachiere se aplică pe faţă, gât şi decolteu, se masează uşor, apoi se îndepărtează cu un disc cosmetic. Pentru îngrijire corporală se repartizează uniform pe suprafaţa pielii şi se masează până la absorbţia completă.

Alte variante de ofertă tip casetă, oferite de Farmec, găsiţi AICI

Ademenitor? Dacă da, intraţi pe Facebook pentru concurs! (11-15 martie)

3 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article