Poveşti de bineBeautyNu doar zânele poartă sclipici în păr :)

Nu doar zânele poartă sclipici în păr :)

Era prin anii ’90 când fetele îşi puneau sclipici în păr la chefuri sau la discotecă, cum era pe atunci.

Acum, celebrităţi precum Miley Cyrus au adus din nou în actualitate acest trend. Este vorba, despre o tehnică de „machiaj” a părului, foarte simplă şi cu efect Wow.

Sclipiciul se poate aplica în diferite moduri, culori şi forme.

Pentru decorarea părului cu ajutorul sclipiciului se pot adăuga bucăţi mici de inimioare sau steluţe create tot din sclipici, asta pentru un efect galaxy.

Metoda este una uşor de folosit şi se poate aplica pe un wet look, pe cărările dintre împletituri sau putem împărţi părul în două părţi şi combina sclipicul cu două coculeţe simpatice.

Aplicabilitatea sclipiciului este o idee extraordinară în cazul în care avem rădăcinile crescute şi dorim să mascăm asta.

De exemplu, poate v-aţi programat o petrecere şi nu aveţi suficient timp pentru vopsitul rădăcinii. Sclipiciul, în acest caz, este un ajutor de nădejde, dacă îl aveţi prin casă. 

Cele care sunt nevoite, din cauza diferenţei mari de nunaţă, să-şi vopsească rădăcina părului lunar, ştiu cât de obositoare poate deveni această rutină. Şi din acest punct de vedere susţin că sclipiciul poate fi o soluţie foarte bună şi rapidă.

Apoi, putem vorbi despre părul rar. Un look cu glitter, poate să acopere şi acest inconvenient asigurând mai multă încredere de sine purtătoarei coafurii strălucitoare.  (Edina Baciu, hairstylist în Cluj)

freza sclipici (2)

 

 

 

În acest an, 2016, sclipiciul în păr se foloseşte la mai toate tipurile de eveniment: festival de muzică, o petrecere între fete, o ieşire la club sau, de ce nu, un banchet.

 

Indiferent de situaţie, dacă vrem să atragem toate privirile, sclipiciul completează perfect orice toaletă îndrăzneaţă, nu doar cea de Halloween party.

 

Din punctul meu de vedere glitterul se poate aplica şi la o ţinută mai elegantă şi excentrică, în acelaşi timp, dacă simţim că ne reprezintă şi ne asigură o doză suplimentară de confort.  (Edina Baciu, hairstylist în Cluj)

 

Dar şi sclipiciul are „aşteptările” lui. Trebuie să ştim să-l purtăm, să îl mixăm cu ţinutele şi variantele potrivite de make-up, astfel încât să nu dam impresia de „prea încărcat” sau kitch.

 

Mai Multe

More article