Poveşti de bineBeautyModelarea corpului cu MyCode. Avantajele tratamentului personalizat

Modelarea corpului cu My[B]Code. Avantajele tratamentului personalizat

My[B]Code este o gamă de produse creată pentru tratamentul corpului şi pentru corectarea imperfecţiunilor datorate celulitei, reţinerilor de apă, apariţiei vergeturilor sau scăderii gradului de elasticitate a pielii.

Gama este alcătuită din cinci concentraţi specifici ce cuprind substanţe active cu puternice efecte destinate creării şi personalizării tratamentului corporal.

Înainte de aplicarea produsului pe piele, serurile şi uleiurile se amestecă într-un recipient special, în funcţie de nevoile fiecărui tip de tratament. Practic este vorba despre un laborator în miniatură care permite personalizarea tratamentelor corporale cu ajutorul unui cod unic, care acţionează în profunzime în funcţie de necesităţile diferitelor suprafeţe ale corpului (braţe, sâni, talie, abdomen, fese, muşchi şi picioare) în fiecare moment. (Lazin Reka, specialist estetician în modelare corporală la Salonul The Secret din Cluj Napoca)

Ideea My[B]Code aparţine companiei spaniole SummeCosmetics şi a fost conceput pentru a preveni şi a combate probleme cum ar fi: lăsarea pielii, celulita, excesul de volum, vergeturile sau drenajul limfatic deficitar.

În timpul aceluiaşi tratament, substanţele folosite reacţionează pentru eliminarea, prin drenaj, a toxinelor din ţesuturi; ard excesul de grăsime reducând circumferinţa şi redefinind silueta; catifelează pielea şi corectează regenerând ţesuturile.

Tratamentul cu My[B]Code conţine patru formule de lucru care cuprind toate protocoalele de tratament ce se execută în saloanele de remodelare corporală. Masajul este combinat, în funcţie de nevoi, cu gomajul şi măştile de corp. (Lazin Reka, specialist estetician în modelare corporală la Salonul The Secret din Cluj Napoca)

Referitor la combinarea tratamentului corporal My[B]Code  cu aparatura pentru electrostimulare, presoterapie, cavitaţie sau radiofrecvenţă, se poate ajunge la un rezultat mai bun într-un timp mai scurt, deoarece efectul produselor este astfel accelerat.

Dacă vă doriți un astfel de tratament, aveți la dispoziție oferte atractive de abonament, la Salonul The Secret, din Cluj Napoca. Tot aici, pentru fiecare tip de abonament de modelare corporală, beneficiați și de o consultație gratuită oferită de nutriționistul salonului.

 

Mai Multe

More article