Poveşti de bineBeautyLenjeria perfectă

Lenjeria perfectă

Această poveste este dedicată, atât unor oameni vizionari, cât şi unei companii al cărei scop primordial este confortul femeilor.

Înfiinţată în 1886, mica afacere de familie, pe atunci, ANITA, îşi propunea crearea de lenjerie intimă care să ofere cel mai înalt nivel de confort. Totodată, intenţia a fost menţinerea unicităţii produselor, a calităţii superioare, dar şi a tendinţelor de fashion.

De-a lungul timpului, afacerea s-a dezvoltat şi a câştigat încrederea doamnelor şi domnişoarelor de toate vârstele, din întreaga lume, mulţumite de calitatea şi stilul aparte al produselor ANITA.

Cum au reuşit? Se ştie că nemţii serioşi nu se joacă atunci când e vorba să asocieze numele şi reputaţia familiei, unei afaceri.

În 2015, reprezentanţii conducerii companiei ANITA spun:

Suntem o companie de familie tradițională cu sediul în Brannenburg, Bavaria de Sus administrată de Georg Weber – Unger și cei doi fii ai lui, Georg și Johannes, a patra generație, deja.
Deţinem și operăm în patru unități de producție din întreaga lume. Avem angajate aproximativ 800 de croitorese care lucrează articolele ANITA și ROSA Faia.
Angajații ANITA fac parte din familia noastră. Mulți membri ai personalului nostru au fost cu noi de peste 30 de ani, iar unii dintre ei sunt chiar fiii sau fiicele foștilor angajați.

Ceea ce este foarte important, pentru un control cât mai bun al calităţii, toată producţia noastră pentru piaţa europeană se afla în Germania şi Cehia (nu este nimic produs în Asia).

 

Se ştie că orice femeie îşi doreşte o lenjerie intimă cât mai atrăgătoare. În multe astfel de situaţii, puţine sunt interesate de calitatea materialului din care este confecţionat produsul sau de confortul pe care îl oferă, atâta timp cât le face să arate sexy, punându-le în evidenţă formele.

Noile tendințe din fashion, anii de experiență, numeroasele expertize tehnice, dar şi o pasiune pentru frumos, toate contribuie la crearea unei lenjerii de calitate.

Un astfel de produs poate fi şi mai atractiv dacă oferă o notă în plus de eleganţă şi stil, nu de vulgaritate.

Specialiştii în fashion sunt de părărere că un sutien de lux nu este unul inaccesibil. Trebuie să vă gândiţi în primul rând la calitatea, durabilitatea şi aspectul impecabil pe care le oferă un astfel de produs.

Creaţiile ANITA şi ROSA FAIA sunt rezultatul unor practici centrate pe atingerea şi fixarea optimă a sutienului, pe calitate şi confort.

Multe dintre produsele noastre au fost create în baza feedback-ului primit din partea clientelor noastre.

În afară de aspectul practic, ne vom concentra, de asemenea, pe elementul de fashion al produselor noastre.

Mai degrabă decât să cedăm la tendințele de moment, vom menţine, drept scop, crearea un look „clasic chic”, cu modele şi stiluri care sunt relevante nu doar pentru ultimul tip de modă, ci care se vor menţine în stil şi în anii ce vor urmaAICI

Şi acum vine, într-adevăr, marea surpriză: magazinul online Estetic Care vă oferă toate aceste minunate produse din gamele ANITA şi ROSA FAIA, care acoperă o paletă foarte largă de nevoi, dacă nu chiar toate nevoile posibile:

Nevoia de eleganţă şi fashion: ROSA FAIA

Numele ROSA FAIA reprezintă linia ANITA de lenjerie fashion, modele tinereşti şi materiale exclusiviste.

Nivelul ridicat de confort şi croiurile potrivite exact, la orice mărime, transformă această colecţie ANITA în soluţia perfectă pentru orice clientă sofisticată sau pretenţioasă.

Nevoia de confort şi suport optim: ANITA COMFORT

Ultima creaţie din gama ANITA COMFORT (cupe mari cu nivel ridicat de suport) este sutienul Maggie cu închidere frontală cu magneţi este foarte uşor de utilizat. Cu un astfel de produs, se poate trece de la un decolteu foarte lejer, la unul „strâns”, în funcţie de situaţie, printr-o simplă mişcare a braţelor, în faţă, pe lângă corp.

Nevoile în sarcină şi apoi în remodelare: ANITA MATERNITY

ANITA MATERNITY este gama care oferă lenjerie special concepută pentru perioada sarcinii, lenjerie pentru perioada alăptării şi lenjerie de remodelare după sarcină. Toate aceste modele sunt concepute să satisfacă atât confortul dorit cât si eleganţa mult visată.

Nevoile în practicarea sporturilor pentru femei: ANITA ACTIVE
Modelele din gama ANITA ACTIVE acoperă o largă paletă de posibilităţi de practicare a sporturilor, deoarece ANITA se gândeşte la toate aspectele vieţii noastre, fie că vrem să facem jogging, fitness, sau doar să fim frumoase.

Dovada supremă, că ANITA s-a gândit la toate femeile, este faptul că are soluţii cu stil şi pentru doamnele care au nevoie să arate bine purtând un sutien sau un costum de baie, în trend, adaptat nevoilor, chiar şi după intervenţii chirurgicale suferite la sâni: AICI.

La fiecare dintre modelele prezentate găsiţi informaţii detaliate despre materialele folosite şi procedeele de spălare, precum şi cele mai bune preţuri.

Urmăriţi articolele despre lenjeria exceptională ANITA, pentru că urmează concursuri generoase şi foarte atractive, pentru voi, cititoarele webforcluj.ro.

Mai Multe

More article