Poveşti de bineBeautyHialuronic sau colagen, pentru tratamentul ochilor?

Hialuronic sau colagen, pentru tratamentul ochilor?

Din toate legendele urbane (îmi place mult să fac referire la ele) am ales să o dezbat, împreună cu voi, pe cea referitoare la frumuseţea ochilor noştri.

De curând, am încercat un tratament inovator, special creat pentru conturul ochilor. Nu am mai vazut, până acum un set de produse atât de complex destinat frumuseţii ochilor, dar poate nu sunt eu atât de umblată :).

Vă explic imediat ce conţine! Şi, revenind la experienţa mea, l-am întâlnit pe Daniel Gonzalez – trainer international summe tratament pentru ochipentru tratamentele faciale.

I-am povestit despre soluţia cu acid hialuronic pe care o aplic, de regulă, în zona ochilor. Nu a fost prea încântat. şi mi-a explicat că, în special pentru conturul ochilor, este mult mai indicat tratamentul cu colagen.

Este un efect mai lent, dar de durată. Acidul hialuronic acţionează mai spre suprafaţa pielii, în timp ce, colagenul repară din interior. 

Treaba asta, cu reparatul din interior care va fi vizibil cândva, în curând, dacă te ţii de treabă…, nu mă bucură pe mine, pe moment. Adică, vreau ACUM să arăt bine!

 

 

Mini laboratorul cosmetic ONLY FOR EYES de la SUMME COSMETICS, dacă esti specialist în frumuseţe şi îţi doreşti calitate, acoperă toate aspectele tratamentului pe care îl oferi, indiferent de nevoile clientei.

Gama profesională conţine 5 seruri care se combină în funcţie de necesităţi: gel de reîntinerire oxigenat cu enzime şi acizi alfa, tratament regenerator care stimulează sinteza de colagen, drenaj şi stimulare pentru estomparea cearcănelor, gel cu efect instant decongestitiv şi tensor şi soluţie pentru contur global.

 

summe only for eyesExistă şi variantă pentru tratamentul individual, acasă!

INSTANT EYES TREATMENT are 5 ml şi este ideal pentru diferite ocazii, când vreţi să arătaţi perfect pentru o seară, de exemplu.

SUPER soluţie de întinerire cu doar 70 de lei!

Gelul decongestitiv cu acţiune imediată reduce cearcănele şi ridurile din jurul ochilor în 3-4 minute prin modularea contracţiei musculare.

Practic, blochează întărirea ionilor de calciu şi reduce eliberarea de acetilcoina. Efectul imediat vizibil este soluţia “de salvare” pentru metamorfoza instantanee, în caz de nevoie.

Şi, să ridice mâna cine nu are nevoie! 🙂

 

Tot pentru acasă şi, la fel, cu efect imediat, există şi TOTAL EYE TREATMENT .

Produsele conţin Fluid de Eyeseril, Biomarine Collagen și Retinol. Aplicat, tratamentul combate îmbătrânirea zonei ochilor, contribuie la refacerea colagenului din derm, diminuează ridurile, stimulează reducerea pungilor de sub ochi, menține tonusul pielii prin hidratarea intensivă şi crește elasticitatea.

 

 

 

 

Mai Multe

More article