Poveşti de bineBeautyGym for fun cu echipa Web for Cluj

Gym for fun cu echipa Web for Cluj

Nouă ne este drag să ieșim împreună! Planul era gata!

Mai aveam nevoie de prezența colaboratorilor, un scop mai altfel pentru întâlnire, un loc în care să aplicăm ideea și…bună dispoziție!

Bună dispoziție avem în fiecare zi cu soare, de duminică. Am găsit locul perfect și am sunat și oamenii de bine din „comitet”…Nu au putut veni toți, evident. Unii sunt în deplasări, alții au mers la biserică să se roage și pentru noi, iar alții își dormeau somnul de noaptea trecută, pesemne sunt pe alt fus orar.

Ideea ni s-a părut stralucită: Gym for fun. Adică un outing cu colegii…o ieșire gen team building. Ne-am obișnuit deja cu această practică a noastră mai ales că am trăit-o și prin copacii de la Adrenalin Park, dar asta e o poveste veche, deja.

gym for fun la Club Moving (1)

Gym for fun cu Web for Cluj, așadar! Club Moving, partenerii noștri s-au arătat mai mult decât încântați să ne găzduiască. Am început cu încălzirea…

 

După încălzire a venit Cosmin. Cum, cine e Cosmin? Cosmin este antrenor, rectific, cel mai înțelegător antrenor de la Club Moving și instructor de TRX.

Cosmin știe că dacă e …for fun…rămâne for fun. Ne-a zâmbit de bun venit și ne-a condus în sala mică de la subsol. Acolo…a atârnat toate ștreangurile necesare antrenamentului.

Nu mai era râsul nostru.

Am zis …să facem o poză la început, că după…nu se știe.

gym for fun la Club Moving (13)

 

Și a început. Au, vai, oooo și alte asemenea sunete. Cosmin ne înțelegea sau, cel puțin așa lăsa impresia :).

M-am bucurat că am ales TRX. Fiecare a putut lucra după propriile puteri, iar Cosmin ne lăuda non stop…bun pedagog. Ne-am întins, ne-am fandat și ne-am văitat mai ales la abdomene. O zi reușită, zic eu.

 

A fost interesant și distractiv…  că doar pentru bună dispoziție ne-am pregătit de cu bună dimineață

 

Mulțumim Club Moving pentru o dimineață de Gym for fun.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article