Poveşti de bineBeautyGrijă pentru părul tău: Pachetul cadou - Gerovital Tratament Expert

Grijă pentru părul tău: Pachetul cadou – Gerovital Tratament Expert

În această toamnă, Farmec îţi propune un cadou pentru îngrijirea părului tău.

Pachetul cadou: Șampon anticădere, Gerovital Tratament Expert include Şampon anticădere în flacon de 250 ml
şi Serul anticădere într-o cantitate de 150 ml.

Cele două produse sunt gândite special pentru a oferi vigurozitate firului de păr şi îngrijirea atât de necesară după o vară plină de căldură şi raze ultraviolete.

pachet-anticadere-copy

 

Șamponul anticădere conţine elementele nutritive esențiale îngrijirii părului.

Formula sa unică are la bază două ingrediente super-eficiente: Procapilul, care stimulează creșterea părului și Bio-Capigenul, care întărește rădăcina acestuia.

Astfel, șamponul are dublă acţiune prin împiedicarea atrofierii foliculuilui pilos asigurând, în același timp, energia necesară pentru creșterea sănătoasă a firelor de păr.

Serul anticădere, datorită acțiunii duale a Procapilului și Bio-Capigenului din componența lui, contribuie şi el la întărirea rădăcinii și la stimularea creșterii firului de păr.

După aplicarea şamponului şi clătirea lui, se foloseşte serul direct la rădăcina părului, pe părul umed proaspăt spălat. Serul anticădere nu se clătește, prelungind, astfel, efectul puternic împotriva căderii părului.

Vă recomandăm Şamponul şi Serul tratament anticădere. Aplicaţi pentru o perioada de minim 3-4 luni. Principiile active din compoziţie, Procapilului şi Bio-Capigenului vor stimula vizibil creşterea firului de păr. Cu acest tratament preveniţi căderea părului. (Ing. Sofia Irimie – Şef Birou Cercetare Framec)

Prețul pachetului Şampon anticădere, în această variantă este cu 25% mai mic faţă de preţul produselor achiziţionate individual.

 

Mai Multe

More article