Poveşti de bineGerovital H3 Derma+ Sun pentru protecţie solară şi tratament

Gerovital H3 Derma+ Sun pentru protecţie solară şi tratament

Dacă tot ai în plan să mergi la plajă, în vara asta, de ce să nu alegi produse care îţi oferă soluţii pentru întreaga familie?

Gerovital H3 Derma+ Sun este o astfel de gamă de dermatocosmetice cu protecție solară. Produsele oferă soluții de înaltă performanță, purtând emblema Pharmaceutical Concept și fiind destinate comercializării în farmacii, la prețuri accesibile.

Linia de protecţie solară Gerovital H3 Derma+ Sun are la bază o formulă inovatoare pe baza de Ulei natural ecocertificat Inca Omega bogat în acizi graşi esenţiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali ce protejează pielea împotriva efectelor radicalilor liberi şi regenerează în profunzime.

Vitamina E, prezentă în produse, contribuie la prevenirea îmbătrânirii celulelor, are efect anti-aging, previne apariția petelor maronii și regenerează pielea lăsând-o fină și puternic hidratată.

Concepute special pentru pielea sensibilă și adaptate temperaturilor ridicate specifice sezonului estival, produsele Gerovital H3 Derma+ Sun nu conțin parabeni, coloranți sau oxibenoză și au la bază o formulă ușoară ce lasă pielea să respire. Produsele au eficienţă dovedită şi se adresează tuturor membrilor familiei, fiind formată din 8 produse ce răspund diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii adulților și copiilor.

Uleiul Protecție Solară SPF 10 contribuie direct la refacerea stratului superior al pielii, menținând elasticitatea acesteia.

Uleiul natural Inca omega împreună cu uleiul de măsline din componența lui asigură un efect antioxidant, regenerant, revitalizant pe durata întregii zile şi este rezistent la apă.

Fluidul Protecție Solară SPF 20 şi Laptele Protecție Solară SPF 30are efecte antioxidante, protejând pielea împotriva radiațiilor ultraviolete și prevenind apariția arsurilor solare și a petelor pigmentare.

Laptele Protecție Solară SPF 50 este conceput special pentru o piele sensibilă, diferența constând într-un factor de protecție mai ridicat împotriva radiațiilor solare și o hidratare mai intensă. Acelaşi factor de protecţie se găseşte şi în Crema de Față Anti-îmbătrânire SPF 50 care contribuie direct la prevenirea eventualelor intoleranțe solare, a petelor pigmentare sau a unor afecțiuni mai puternice ce pot agrava o boală cutanată a pielii prin expunerea acesteia la soare.

Crema Protecție Solară Copii SPF 50 este adapatată pielii sensiblie a copiilor, oferă protecție ridicată și echilibrată inclusiv pentru pielea bebelușilor şi reduce cantitatea de radiație absorbită de aceasta prin expunere la soare.

Dacă, din nefericire, aţi stat prea mult la soare şi aţi făcut plajă la cele mai nepotrivite ore, fără a aplica protecţie, Farmec are soluţie, şi în acest caz.

Loțiunea Calmantă după Plajă asigură calmarea și regenerarea pielii înroșite în urma supraexpunerii la soare, iar Gelul reparator după plajă este destinat, atât tratamentului feţei, cât și al corpului, având funcția de a reface pielea deshidratată în urma agresiunii radiațiilor UV, calmând arsurile și diminuând rapid senzațiile de disconfort.

Mai Multe

More article