Poveşti de bineBeautyFrumusețea, acasă la Farmec. Ofertele verii

Frumusețea, acasă la Farmec. Ofertele verii

Indiferent de anotimp, ne atrag atenția ofertele bune și care ne pot ajuta să primim servicii și produse de calitate la prețuri reduse.

Hotel, restaurant, magazin de îmbrăcăminte…cosmetice sau diverse tratamente…nu contează prea mult oferta, ci nevoia pe care ne-o satisface sau bucuria pe care o poate provoca.

Și, că vorbeam de tratamente, cei de la Farmec au pornit promoțiile de vară și la Centrul de Frumusețe.

Știu că nu am mai scris despre asta până acum. Centrul de Frumusețe Farmec are două componente: Atelierul de Frumusețe și Magazinul de prezentare de lângă sediul Farmec din Cluj Napoca.

Salonul de frumusețe Farmec este dotat cu aparatură de ultimă generație în industria cosmetică.

Datorită calităților aparturii, specialiștii care lucrează aici pot oferi servicii cu beneficii avansate: mezoterapie, cavitație, dermomasaj, microdermoabraziune și exfoliere cu oxigen pur de 99%, care potențează efectele deja cunoscute ale produselor companiei.

Pe lângă reducerile la tratamentele pe timp de vară, situate între 10-20% Farmec mai oferă ședinţe gratuite de dermoanaliză și tratamente cosmetice personalizate pentru bărbați.

Sedinţele de dermoanaliză vă vor ajuta să descoperiţi caracteristicile tenului. Vom analiza nivelul de hidratare, elasticitatea, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare a pielii, prin măsuratori instrumentale specifice. Veţi primi indicaţii cu privire la cele mai potrivite produse de îngrjire zilnică şi săptămânală compatibile cu tenul dumneavoastră. Rezultatele acestor teste au un caracter orientativ şi trebuiesc confirmate de medicul dermatolog.

Dermoanaliza farmec
Dermoanaliza farmec

Toate promoțiile practicate de Salonul de frumusețe Farmec le găsiți AICI

Nu uitați că și Magazinul de prezentare de lângă sediul Farmec din Cluj Napoca aparțne Centrului de frumusețe.

Luna iulie a venit cu multe cadouri pentru clienții Farmec.

Discounturi semnificative, în special la produsele pentru plajă și la deodorante, produse cosmetice, de îngrjire a părului sau chiar un carnețel ideal pentru o poșetă încărcată de lucruri primiți din partea companiei în funcție de comenzile voastre din online.

Promotiile de la magazin în aceasta luna le găsiți pe toate AICI, iar dacă nu ați intrat până acum pe site-ul Farmec, vă facem noi un print screen.

 

magazin_Farmec

 

 

SUCCES la shopping!

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article