EvenimenteFarmec vine cu oferte atractive de sărbători și idei de cadouri pentru...

Farmec vine cu oferte atractive de sărbători și idei de cadouri pentru cei dragi

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, își răsplătește consumatorii cu oferte speciale de sărbători, ce includ casete cadou, cu transport gratuit pentru cele comandate online, reduceri de până la 50% pentru produsele de machiaj din gama Gerovital Beauty și reduceri de până la 30% pentru produsele din segmentul cosmeticelor de lux Gerovital Luxury și Gerovital H3 Derma+ Premium Care.

„Sărbătorile de iarnă sunt o ocazie potrivită pentru a le oferi  consumatorilor surprize plăcute sau a-i ajuta să aleagă cadouri inspirate pentru cei dragi. Astfel, până în data de 29 decembrie, cei care vor opta pentru seturile noastre speciale, vor beneficia de transport gratuit la comenzile online. Totodată, avem și alte promoții atractive disponibile atât online, cât și în magazinele fizice, astfel încât să răsplătim devotamentul tuturor consumatorilor și să fim, în continuare, partenerul lor de încredere în alegerile pentru îngrijire personală și frumusețe”, a declarat Tudor David, Director Marketing Farmec.

Casetele de cadouri  includ produse din gamele: Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Derma+, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Plant, Gerovital Beauty, Aslavital Mineralactiv și Farmec Argan Plus.

Pe lângă aceste pachete speciale, clienții beneficiază de reduceri de până la 50%, valabile până la sfârșitul anului 2019, pentru o serie de produse din gama Gerovital Beauty, disponibile atât în magazinul online, cât și în cele fizice.

Perioada de sărbători aduce reduceri de până la 30% pentru dermatocosmeticele premium Gerovital, perfecte pentru utilizarea pe durata sezonului rece și pentru gama de lux. Astfel, produsele din gamele Gerovital Luxury și Gerovital H3 Derma+ Premium Care pot fi cumpărate la preț redus până în prima zi din anul 2020. Cele mai apreciate produse din aceste game sunt: Program intensiv îngrijire Premium Care, Crema CC SPF10 Premium Care, Crema oxigenare și hidratare Premium Care, Uleiul miraculos pentru față Gerovital Luxury, Masca pentru menținerea tinereții Gerovital Luxury și Crema de mâini frumoase Gerovital Luxury.

Atât în magazinele fizice, cât și în cel online, clienții pot opta pentru împachetarea cadou a produselor, pentru a fi dăruite de sărbători. De asemenea, o altă opțiune reprezintă achiziționarea unui card cadou pentru cumpărături online, valabil timp de 6 luni.

Toate ofertele sunt valabile pe site-ul www.farmec.ro și în magazinele de brand Farmec și Gerovital.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania 

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site şi magazin online: www.farmec.ro

Mai Multe

More article