EvenimenteFarmec își modernizează magazinul din Centrul Comercial Central

Farmec își modernizează magazinul din Centrul Comercial Central

Farmec, cel mai mare producător român de produse cosmetice își modernizează magazinul Farmec din Centrul Comercial Central, una dintre cele mai longevive unități de brand, cu o tradiție de peste 25 de ani. Reamenajarea spațiului vine în contextul strategiei de modernizare și dezvoltare a rețelei proprii de magazine de brand. 

Situat în inima Clujului, în Centrul Comercial Central, pe Strada Regele Ferdinand 22-26, magazinul Farmec se bucură acum de un nou aspect, în linie cu conceptul și design-ul întregului lanț și îi întâmpină pe consumatori cu toate produsele din portofoliul companiei, de la cele de îngrijire personală, la gamele dermatocosmetice și profesionale, pana la produsele de îngrijire a locuinței și dezinfectanți.

Noua unitate răspunde cererii în creștere venite din partea consumatorilor și a interesului sporit al acestora față de experiența oferită de magazinele de brand, de la consiliere și recomandări personalizate de produse și ritualuri de îngrijire, până la servicii gratuite de împachetare a cadourilor, sesiuni de machiaj, dermoanaliza tenului sau cardul de fidelitate.

„Suntem bucuroși să anunțăm modernizarea magazinul Farmec din Centrul Comercial Central, una dintre unitățile noastre cu cea mai bogată tradiție, care funcționează în acest spațiu încă din 1996. Acum, consumatorii noștri se pot bucura de un spațiu extins, care respectă conceptul tuturor unităților de brand de la nivel național, unde pot testa toate produsele din portofoliul nostru, pot descoperi noile lansări, pot beneficia de consultanță specializată și pot recicla ambalajele produselor din portofoliu prin campania de responsabilitate socială «Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine»” a declarat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.


Mai Multe

More article