EvenimenteFarmec dă startul primului concurs al anului

Farmec dă startul primului concurs al anului

Dăm azi startul primului concurs al anului oferit de Farmec. Premiile concursului lunii ianuarie sunt în număr de trei și constau în câte un Nufăr Dezinfectant Universal fără clor și un Gel Dezinfectant Mâini cu Alcool 70% și Glicerină de 500 ml.

Nufăr Dezinfectant Universal este un produs special conceput pentru curăţarea şi dezinfectarea suprafețelor și a obiectelor din întreaga casă. Acțiunea virucidă, bactericidă și fungicidă asigură igiena perfectă, suprafețele fiind dezinfectate în profunzime. Parfumul de mentă, deosebit de plăcut, asigură împrospătarea ambianței (produsul nu conține clor). Efect virucid în 60 de secunde pentru produsul folosit nediluat.

Gelul Dezinfectant pentru Mâini este o soluție practică și concretă, pentru menținerea sănătății pielii mâinilor, respectiv întreținerea curățeniei mâinilor, atunci când nu avem la îndemână apă și săpun. Are efect Bactericid și Virucid, acțiune rapidă și conține alcool 70%. Biocid Avizat de Institutul Cantacuzino – Autorizația nr. 114/29.04.2020

Dacă dorești să fii și tu unul dintre fericiţii câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare la concurs (cumulative):

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastră de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: care produs din gama dezinfectanţilor marca Farmec este preferatul tău?

Concursul se încheie sâmbătă, 30 ianuarie, la ora 10:00.

Vă dorim mult succes!

 

NOTA: Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul www.random.org iar primii trei clasați vor fi declarați câștigători.

8 COMENTARII

  1. Personal îmi place Nufăr Dezinfectant Universal,pentru-ca poate fi folosit pentru suprafețe multiple. Este un ajutor de nădejde în casele noastre.

Comments are closed.

Mai Multe

More article