Poveşti de bineFarmec are grijă de pielea şi bronzul tău. Gerovital Sun vine cu...

Farmec are grijă de pielea şi bronzul tău. Gerovital Sun vine cu noutăţi

Farmec a lansat linia de produse de protecţie solară Gerovital SUN într-o variantă modernizată care include produse mai diversificate şi de o mai bună calitate.

Cum era de aşteptat, noua linie a fost creată nu doar pentru a proteja pielea de razele nocive ale soarelui, ci şi pentru a o trata, după perioada de expunere.

În noua gamă găsiţi uleiuri, loţiuni, emulsii, creme, geluri şi autobronzante, acestea din urmă putând fi utilizate ca alternativă la soare sau după expunere, pentru menţinerea şi intensificarea bronzului.

Gerovital Sun

Gama Gerovital Sun vine şi cu o noutate. Bărbaţii au acum un produs creat special pentru pielea lor, loţiunea Men Care.

De asemenea, în aceeaşi gamă se găsesc loţiuni cu protecţie ridicată pentru pielea sensibilă atât a adulţilor, cât şi a copiilor, produse hipoalergenice, fără ulei de parafină, coloranţi sau alcool, bogate în ingrediente organice şi filtre minerale.

Bronzul asigurat de produsele din noua gamă va fi unul sănătos și de lungă durată, promit reprezentanţii companiei Farmec.

Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele din noua gamă asigură în plus hidratarea şi hrănirea pielii.

Printre ingredientele pe care le puteţi găsi în gama Gerovital SUN se numără: uleiul de măsline, de gălbenele, betacarotenul, untul de cacao, aloe vera şi vitamina E. Acestea sunt apreciate mai ales pentru proprietăţile antioxidante, hidratante şi vitaminizante.

Pentru o protecție eficientă, specialiștii Gerovital recomandă alegerea produselor în funcție de tipul de piele, dar şi aplicarea lor pe pielea curată.

 

Mai Multe

More article