Poveşti de bineBeautyCum să lupţi cu succes împotriva celulitei

Cum să lupţi cu succes împotriva celulitei

Povestea despre celulită am început-o în luna mai. De atunci, am mai învăţat multe, pe propria piele.

În primul rând, trebuie să vă spun că am continuat şedinţele de tratament la Evital, cabinetul Mihaielei Petean. Încrederea în tipul ei de tratament, personalizat şi ca preţ, dar şi ca proceduri, am căpătat-o după primele două săptămâni, când aspectul pielii s-a schimbat super vizibil.

mihiela_petean

Cu siguranţă, pregătirea profesională (…multe diplome înrămate pe peretele cabinetului dovedesc acest lucru) şi experienţa în domeniu …spun totul.

Pentru că tratamentele personalizate includ mai multe proceduri, şedinţele durează minimum o oră.

Drenajul limfatic, de exemplu, este important ca o completare a masajului (corp sau faţă) şi, astfel, rezultatele sunt mult mai bune, fie că e vorba despre un tratament anticelulitic, fie că optăm doar pentru şedinţe de înfrumuseţare.

Şi mai sunt o serie de proceduri (masaj cu ultrasunete, saună cu infraroşu, împachetări, vacuum, etc. Toate sunt bune, dar trebuie să ştii, în funcţie de clinet, cum şi când le aplici, astfel încât rezultatul să fie vizibil cât de repede.

Eu, mai am o metodă pe care o iubesc şi, anume, aplicarea de benzi terapeutice pentru drenajul limfatic pe orice zonă a corpului. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

La Evital, Mihaiela Petean vă pune la dispoziţie: masaje faciale antirid cu aparat Starvac, masaje anticelulitice cu Starvac pentru mâini, picioare şi trunchi, împachetări la cald folosind tunelul cu infraroşu, masaje pentru drenaj linfatic, masaje cu ultrasunet, masaje cu vibraţii pentru zone cu celulită rezistentă, aplicare de benzi de kinesio taping pantru slăbit, masaje de relaxare, masaje terapeutice pentru picioare obosite, masaje terapeutice pentru coloana vertebrală, electroterapie cu curenţi diadinamici, interferentiali, T.E.N.S. şi împachetări cu nămol.

Şi AICI o poţi găsi pe Mihaiela Petean… 0744559486

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article