Poveşti de bineBeautyCum reduci cm din talie pe ultima sută de metri

Cum reduci cm din talie pe ultima sută de metri

Să spunem că aţi programat o nuntă…ca invitat sau ca mireasă…perfect!

Să mai spunem că aveţi o rochie preferată în care trebuie să intraţi sau, pur şi simplu, aveţi target să ajungeţi la o anumită mărime…(în jos nu în sus, faţă de cât măsuraţi în prezent).

Nu ştiţi cum se poate întâmpla, cu adevărat asta? Ştiu eu! Nu trebuie să mergeţi zilnic la sală şi nici să vă înfometaţi!

Există cabinetele de masaj care au programe speciale şi aparatura necesară şi, mai nou, tehnica kinesio taping.

Nu vă speriaţi, nu înseamnă că o tehnică nouă înseamnă plus la banii pe care trebuie să îi plătiţi pe astfel de tratamente.

Cel mai deranjant lucru este când, din cauza creşterii circumferinţei taliei, fermoarul rochiei nu mai poate fi tras până sus. Pe locul doi sunt mâinile, care şi ele acumulează strat de celulită, mai ales dacă nu practicaţi deloc sportul.

Înainte de orice tratament, pe talie, pe mâini, dar şi pe picioare aplicăm benzi kinesio taping care au rolul de a face drenajul limfatic. După o săptămână, pentru că atât trebuie să fie ţinute aceste benzi, începem tratamentul cu şedinţe pentru diferite zone ale corpului, folosind diferite metode şi aparate. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

Dacă urmează să fiţi mirese, naşe, soacre, domnişoare de onoare sau surori ale mirelui (roluri importante în alai :)) trebuie să faceţi şi puţină mişcare, să reduceţi dulciurile şi să beţi multă apă.

Masajul anticelulitic ajută la eliminarea celulitei, tonifică musculatura corpului şi stimulează circulaţia sângelui.
Acest masaj se poate realiza prin mai multe procedee. Noi, la Evital îmbinăm Starvac-ul cu ultrasunetele (pentru zonele cu depuneri mai vechi de celulită), cu drenajul limfatic şi împachetările la cald. 

În special pentru persoanele care nu obişnuiesc să meargă la sală şi au nevoie de mai multă fermitate a muşchilor, folosim şi aparatul de electrostimulare, care imită stimularea muşchilor de la ora de fitness. Se spune că, aproximativ 45 de minute de electrostimulare echivalează cu cel puţin 2-3 ore de gimnastică fără întrerupere.

În afară de tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în centimetri, electrostimularea stumulează circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei pe care este aplicat tratamentul.

Am avut multe cazuri de doamne şi domnişoare care, de cum începe sezonul nunţilor intră în panică din cauză că nu încap într-o anumită rochie sau chiar în rochia de mireasă cumpărată mai demult. Din fericire s-au rezolvat toate situaţiile.

Eu le rog să aducă rochia la salon, facem măsurătorile şi aflăm centimetrii e care trebuie să-i dea jos. Apoi, stabilesc un protocol de tratament, numărul necesar de şedinţe, dar şi frecvenţa cu care acestea trebuie făcute.

Este esenţial, în cazul fiecărei cliente, cât de mult îşi doreşte rezultatul, dar şi cât de mult respectă recomandările pe care i le fac. Eu nu pot controla ceea ce clienta face acasă, cât şi ce mănâncă. 

Din 2016, însă, avem dispoonibil un nou tip de tratament, cu substanţe noi, care garantează şi mai mult scăderea în cm. Este vorba despre PB Serum. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

Apa este, de asemenea, esenţială pentru eliminarea toxinelor. Ea spală organismul cum spălăm vasele de grasime. Înainte de micul dejun, la trezire, jumătate de litru pe apă plată face minuni.

masajul anticelulitic

Eu zic că, până aici nu e greu, dacă îţi doreşti acea rochie sau acea talie… mai subţire puţin. Practic este vorba de mâncat mai puţin, băut mai multă apă şi masaj. Ei bine, la masaj contează pe cine alegi.

Eu îţi recomand un profesionist în anticelulitic de mai bine de 15 ani, Mihaiela Petean şi Salonul Evital.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article