Poveşti de bineBeautyCum eliminăm celulita de pe brațe

Cum eliminăm celulita de pe brațe

Poate celulita să apară pe alte părți ale corpului, în afară picioarelor, feselor și a abdomenului?

Da, din păcate celulita se depozitează și în zona gleznelor, a interiorului genunchiului, dar și pe brațe sau antebrațe.

Mâinile unei femei trebuie să arate bine mai ales când obișnuim să purtăm sarafane, rochii fără mâneci sau când ne pregătim de mers la plajă.

Celulita pe mâini poate fi foarte disgrațioasă, însă, dacă esti preocupată din timp de aspectul tău, o poți elimina când este în stare incipientă.

Dacă deja s-a instalat și e vizibilă pe brațe, în special în spate…adică partea aceea care, uneori cade sau este flască, mai sunt soliții, nu intra în panică.

Celulita, fie ea și pe mâini, poate fi redusă, chiar eliminată, cu ajutorul masajului și a tehnicii kinesio taping , dar și a starvac-ului. 

masajul_bratelor

Masajul ajută sistemul circulator și limfatic. El este necesar mai ales pentru zonele care nu pot fi ușor lucrate (ca musculatură) în exercițiile de la sală. 

Tehnica kinesio taping este foarte utilă. Din experiența pe care o am de mai bine de 15 ani în domeniul tratamentelor anticelulitice, benzile aplicate, într-un anumit fel, chiar și pe mâini au ajutat mult la reducerea în cm a brațelor, la eliminarea surplusului de lichid și a toxinelor. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

drenaj_kinesio

 

Pe lângă masaj și tratamentele cu kinesio taping, trebuie, în primul rând, evitate alimentele care provoacă depunerile de toxine, creșterea în greutate și reținerea apei în celule.

Astfel, trebuie evitate: prăjelile, gustările nesănătoase (chipsuri, pufuleți sau covrgei), alimente preparate cu multă sare, sosurile din plic, alimentele bogate în zahăr și sucurile gazoase

Mâcarea de proastă calitate și activitatea fizică redusă sunt dușmanii siluetei. Cu un așa stil de viață nu vei reuși niciodată să elimini depunerile de celulită.

Dacă vă doriți eliminarea cât mai rapidă a centimetrilor, mai ales în zona mâinilor, alegeți exerciții care să solicite brațul și antebrațul (pentru biceps și triceps). Antrenamentele fizice sunt necesare și dacă ați pierdut din greutate, în urma unei diete, mai ales pentru tonifiere.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article