Poveşti de bineBeautyConcursul lunii martie - produse pentru îngrijirea părului

Concursul lunii martie – produse pentru îngrijirea părului

A sosit primăvara, așa încât îngrijirea părului este, parcă, și mai importantă. Luna martie este luna în care Farmec oferă la mult așteptatul concurs lunar 3 pachete de premii frumoase, fiecare constând în câte un Şampon Argan plus Jojoba și o Mască Argan plus Ulei de măsline.

Şamponul curăţă, protejează și redă strălucirea firului de păr de la rădăcină până la vârf. Uleiul natural de argan, având un conţinut ridicat de omega-6, omega-9, polifenoli, acizi graşi și vitamine, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi fragil, previne despicarea firelor de păr și uscarea scalpului.
Uleiul extras din fructele jojoba
 are efect emolient şi hrănitor asupra firului de păr şi contribuie la restabilirea echilibrului natural al scalpului.

Cu o formulă de îngrijire în profunzime pentru un păr mătăsos și strălucitor, masca înglobează beneficiile uleiului de argan, ale uleiului de măsline și ale vitaminelor A, E și B5. Acțiunea lor combinată crește gradul de hidratare și previne pierderea apei din firul de păr. Efectele asupra părului vor fi de revitalizare, rehidratare și de creștere a elasticității.

Uleiul de argan are un conţinut ridicat de omega-6 şi omega-9, polifenoli, vitamina E şi F, acizi graşi: palmitic, stearic, oleic, linoleic şi linolenic, care aduc o serie de beneficii părului:

 • repară părul deteriorat – degradat de acţiuni mecanice (periere, pieptănare dură), acţiuni chimice (permanente, colorări oxidative), acţiuni ale mediului (radiaţii solare, uscări agresive la temperature înalte, poluanţi şi codiţiile atmosferice)
 • hidratează părul uscat şi friabil
 • previne despicarea firelor de păr
 • redă strălucirea şi elasticitatea părului
 • previne uscarea scalpului.
Uleiul de măsline are un conţinut ridicat de acizi graşi: omega-3 şi omega-6, antioxidanţi, vitamine A, B1, B2, C, E, F şi minerale: fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf, care aduc o serie de beneficii părului:
 • revigorează părul,
 • hrăneşte şi tonifică firul de păr şi scapul
 • conferă elasticitate firului de păr şi un aspect mătăsos.

Vitamina A este esenţială pentru restabilirea echilibrului hidro-lipidic la nivelul scalpului, are acţiune regenerantă, favorizând reînnoirea celulară. De asemenea determină creşterea elasticităţii părului.

Vitamina E previne efectele deosebit de dăunătoare ale radiaţiilor UV şi îmbătranirea prematură a părului, reduce pierderea de apă de la nivelul scalpului şi a firelor de păr, conferă părului supleţe şi catifelare.

Vitamina B5 este un agent de hidratare pe termen lung datorită faptului că îmbunătăţeşte abilitatea de menţinere a umidităţii de către păr şi scalp. De asemenea, favorizează menţinerea mai îndelungată a elasticităţii părului şi are efect reparator pentru firul de păr făcându-l strălucitor şi uşor de pieptănat, fără a lăsa senzaţia de gras.

 

Dacă dorești să fii tu unul dintre cei trei câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare:

 1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
 2. Like paginii noastre de facebook.
 3. Răspunde printr-un comentariu  la postarea din pagina noastră de facebook care este ingredientul principal al celor 2 produse de îngrijirea părului oferite la concurs.

Concursul se încheie joi, 28 martie, la ora 16,00.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article