EvenimenteConcursul lunii martie cu Farmec

Concursul lunii martie cu Farmec

În pofida condiţiilor speciale în care se află întreaga lume acum,  FARMEC continuă seria concursurilor lunare cu premii pentru cititorii noștri fideli. Această lună oferim 3 premii conținând fiecare câte 3 produse și anume: o cremă de mâini cu glicerină și vitamina E, un șampon Activ+ cu keratină și argan și o cremă antirid cu argan.

Cu o concentrație de 24% Glicerină – molecula etalon în evaluarea efectului de hidratare, crema de mâini asigură îngrijire intensivă pentru pielea deshidratată și aspră, predispusă la uscare excesivă, chiar crăpături. Crema este îmbogățită cu Vitamina E, antioxidant eficient ce se opune procesului de îmbătrânire a pielii.

Şamponul conține uleiul de Argan, recunoscut pentru calitățile sale nutritive, are multiple beneficii pentru păr: hidratează părul uscat şi friabil, previne despicarea firelor de păr, redă strălucirea şi elasticitatea părului. Mai mult, șamponul este îmbogățit cu hidrolizat de Keratină pentru creșterea fermității și rezistenței părului.

Crema antirid, destinată îngrijirii pielii feţei şi gâtului, asociază în formulă un complex de principii active cu un aport important de substanţe nutritive, restructurante şi regenerante, în scopul diminuării ridurilor şi prevenirii apariţiei ridurilor. Uleiul de argan este o resursă naturală valoroasă pentru piele prin proprietățile hidratante, emoliente, nutritive și de protecție împotriva proceselor de îmbătrânire. Vitamina E – este un antioxidant natural eficient ce contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire cutanată datorate radicalilor liberi.

Dacă dorești să fii și tu unul dintre fericiţii câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare:

 1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
 2. Oferă un like paginii noastre de facebook.
 3. Răspunde cu un comentariu pozitiv și încurajator la postarea concursului din pagina noastră de facebook . Mesajul tău va contribui la speranța noastră ca #VaFiBine,

Concursul se încheie duminică, 29 martie, la ora 10,00.

Vă dorim mult succes!

NOTA: Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul www.random.org iar primii trei clasați vor fi declarați câștigători.

7 COMENTARII

 1. #VaFiBine atâta timp cât vom sta in casă și vom fi responsabili pentru situația actuală.

 2. Va fi bine !
  Dumnezeu așteaptă ca noi sa cădem in genunchi și sa ii cerem ajutorul !Asemeni unor copii !
  Sunt convinsă ca Dumnezeu nu ne lasa este o furtuna din care trebuie sa învățam !Am văzut cât suntem de egali .
  Așadar nu pierde timpul ca pe vremea când eram copii , aproprierea Pastelui însemna post și rugăciune ….acum mai mult ca niciodată sa fim uniți in rugăciune și post apoi vom vedea și raspunsul Bunului nostru Dumnezeu
  Salvarea este El !

Comments are closed.

Mai Multe

More article