EvenimenteConcursul lunii cu Farmec

Concursul lunii cu Farmec

În întâmpinarea primăverii, la Concursul lunii februarie, Farmec  oferă câștigătorilor acestui concurs 3 pachete cu produse de destinate doamnelor. Fiecare pachet de premii conține câte două produse  și anume: 1 Apă Micelară Bifazică și 1 Cremă Remodelare Contur Față, ambele din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look.

Apa Micelară Bifazică face parte din gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution Perfect Look, curăță delicat impuritățile de pe pielea feței, conturul ochilor și buzelor iar micelele din compoziție și formula bifazică îndepărtează perfect machiajul, inclusiv cel rezistent la transfer. Ingredientul activ al acesteia este Uleiul de Trandafir Sălbatic – cu acțiune importantă în reglarea elasticității, refacerea barierei protectoare și a rezervelor de apă ale pielii.

Din aceeași gamă, Crema Remodelare Contur Față este o cremă pentru ten potrivită pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate. Datorită structurii biomimetice a cremei, principiile active sunt vehiculate în straturile profunde ale pielii, având eficiență mărită. Ingredientele active ale cremei sunt :

  • Acid Hialuronic cu 4 greutăți moleculare diferite, de la greutate moleculară mare până la greutate moleculară foarte mică – este cel mai inovator complex molecular antirid. Fiecare tip de Acid Hialuronic are grad diferit de absorbție în piele, aducând beneficii multiple: hidratare intensă și de durată, efecte reparatoare, antirid și de tonifiere a pielii.
  • Uleiul din semințe de Trandafir Sălbatic și cel de Măsline, untul Shea și Ceara de albine aduc un aport important de nutrienți care sunt asimilați ușor în piele.
  • Matrixyl Synthe’6™ în asociere cu Sepilift și Vitamina C lipozomală cresc densitatea dermului, au efecte antirid, lifting și de hidratare.
Dacă dorești să fii și tu unul dintre fericiţii câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare (cumulative):

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: ce produse marca Farmec, destinate femeilor, le consideri cele mai bune?

Concursul se încheie sâmbătă, 27 februarie, la ora 10,00.

Vă dorim mult succes!

NOTA: Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul www.random.org iar primii trei clasați vor fi declarați câștigători.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article