Poveşti de bineBeautyConcursul lunii aprilie oferit de FARMEC

Concursul lunii aprilie oferit de FARMEC

Luna aprilie este dedicată produselor de îngrijire a tenului din gama  Gama Gerovital H3 Evolution-marcă proprie Farmec. Această gamă este special creată pentru a încetini toate cele 3 mecanisme de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active cu acţiune directă:

  • SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative fibroclastii şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.
  • Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.
  • GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.

Produsele din gama Gerovital H3 Evolution sunt structurate pe două grupuri de vârstă, pentru a răspunde cerinţelor specifice astfel diferenţiate.

Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 30 de ani combat primele semne ale îmbătrânirii: liniile fine din jurul ochilor şi gurii, cearcănele şi pungile sub ochi, pierderea strălucirii tenului. Structurile acestor produse sunt uşoare şi oferă imediat o senzaţie de confort, precum şi o hidratare de durată.

Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 45 de ani sunt concepute să rezolve probleme mai complexe, cauzate de fotoîmbătrânire şi de scăderea producţiei de estrogeni din preajma menopauzei: pierderea accelerată elasticităţii pielii, apariţia ridurilor profunde, scăderea vitalităţii şi a regenerării celulare (turn-over celular), apariţia petelor pigmentare. Produsele din această gamă sunt bogate în nutrienţi şi conferă o senzaţie de emolienţă, o hidratare de durată şi o creştere vizibilă a tonicităţii pielii.

Produsul vedetă al acestei luni este Crema Antirid cu Acid Hyaluronic 3%.

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate. SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală. Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză. GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.

La concursul lunii aprilie, Farmec oferă 3 premii constând în câte o cremă antirid cu acid hyaluronic 3%. Dacă dorești să fii tu unul dintre cei trei câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare:

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde printr-un comentariu  la postarea din pagina noastră de facebook care este produsul tău favorit dintre produsele marca Farmec folosite până acum.

Concursul se încheie luni, 29 aprilie, la ora 10,00.

2 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article