EvenimenteConcurs pentru curățenia de primăvară cu Farmec

Concurs pentru curățenia de primăvară cu Farmec

Noi, împreună cu Farmec ne-am hotărât să decretăm luna mai drept luna curățeniei generale de primăvară.

Că să te ajutăm să te descurci eficient prin gospodărie îți recomandăm să alegi oricare dintre produsele din gama Farmec, produse care acoperă aproape orice cerință de uz casnic. Compania Farmec produce o gama largă de igienizanți, dezinfectanți, detergenți, detartranți, precum și variate produse de igienă casnică pentru bucătării sau băi, pentru îngrijirea mobilei sau a parchetului, precum și pentru țesături. Gama largă de produse de igienă mai cuprinde soluții pentru îndepărtarea petelor, pentru igienizarea covoarelor și a tapițeriilor, curățarea sticlei sau a veselei.

Concursul lunii mai oferă câștigătorilor 3 pachete de curățenie, fiecare dintre acestea conținând câte trei produse din gama NUFĂR și anume: 1 Nufăr Verde Universal, 1 Nufăr Verde Geamuri și 1 Nufăr Verde Veselă.

Dacă dorești să fii și tu unul dintre fericiţii câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare (cumulative):

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Oferă un like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: ce produse de curățenie marca Farmec folosești în mod obișnuit?

Concursul se încheie duminică, 31 mai, la ora 10,00.

Vă dorim mult succes!

NOTA: Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul random.org iar primii trei clasați vor fi declarați câștigători.

6 COMENTARII

  1. Mulțumesc pt sansa,si bafta pt ceea ce faceti,continuati sa ne faceti viata frumoasa!

Comments are closed.

Mai Multe

More article