EvenimenteConcurs Farmec-Gerovital H3 Hyaluron C

Concurs Farmec-Gerovital H3 Hyaluron C

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă să dezvolte portofoliul şi lansează o nouă gamă sub umbrela brandului Gerovital – H3 Hyaluron C. Cele cinci noi produse de îngrijire a feţei din gamă au la bază Acidul Hialuronic pur şi lipozomal, în concentraţie mărită, precum şi Vitamina C, ambele ingrediente contribuind la estomparea semnificativă a ridurilor, la hidratarea şi regenerarea pielii.

Noua gamă Gerovital H3 Hyaluron C a fost lansată pe piaţă cu 5 produse destinate îngrijirii tenului normal cu tendinţă de uscare şi se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-50 de ani.

Fiolele
 conţin un ser bogat în acid hialuronic pur şi lipozomal care, împreună cu Vitamina C, stimulează procesul de reînnoire celulară, umplu ridurile din interior şi menţin fermitatea pielii. Pe lângă puternicele efecte antirid, fiolele contribuie la protejarea tenului şi la corectarea micilor imperfecţiuni ale acestuia.

Crema antirid de zi 
are efecte de hidratare intensă, antirid şi de protecţie împotriva poluării urbane şi Crema antirid de noaptestimulează procesele regenerative la nivelul pielii în timpul repausului nocturn, atenuează ridurile și îmbunătăţeşte semnificativ fermitatea pielii. Ambele produse au o concentraţie de Acid Hialuronic de 1%.

Pentru întreţinerea zonei sensibile din jurul ochilor a fost creată Crema antirid contur ochi și buze Gerovital Hyaluron C, concentraţie 2%. Aceasta poate fi aplicată independent sau asociată cu crema de întreţinere de zi sau de noapte.

Cel de-al cincilea produs din noua gamă este Apa Micelară Gerovital Hyaluron C care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Ca de fiecare dată, compania Farmec oferă premii frumoase din aceasta gamă. Luna aceasta pachetele conţin câte o  Crema antirid contur ochi și buze şi o Crema antirid de zi,

Dacă îţi doreşti unul dintre cele 5 pachete scoase la concurs, nu trebuie decât să participi.

Condiții de participare:

  1. LIKE paginii noastre de Facebook
  2. Share și like postării de concurs din pagina noastră de Facebook.

Concursul se încheie joi, 30 noiembrie, la ora 18. SUCCES!

 

5 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article