EvenimenteConcurs Farmec: 3 pachete cu produse naturale

Concurs Farmec: 3 pachete cu produse naturale

Noua gamă Farmec cu componente naturale a fost lansată de curând pe piaţă. Aveţi posibilitatea să câştigaţi un pachet cu 4 produse din noua gamă Farmec.

Fiecare pachet conţine: Crema antiridCrema de mâiniCrema contur ochi şi Demachiantul 2 în 1. Dacă îţi doreşti unul din cele trei pachete cu produse oferite de Farmec, participă şi tu la concurs.

Condiţii de participare:

 1. Like paginii noastre de Facebook
 2. Dă un Share vizibil, în contul tău, postării de concurs din pagina noastră de Facebook
 3. Scrie într-un comentariu, postării acestui concurs, din pagina noastră de Facebook, răspunsul la întrebarea: Care sunt produsele Farmec din noua subgamă de îngrijire a părului?

Răspunsul îl găsiţi în acest acest articol .

Concursul se încheie duminică, 2 aprilie, ora 11. SUCCES!

 

7 COMENTARII

 1. Șamponul antimătreaţă cu extract de busuioc şi cimbrişor, Șamponul clasic cu extract de urzică şi grâu şi Șamponul Activ+ cu ulei de argan şi keratină. Mai sunt nou lansate si samponul multivitamine cu estract de flori de orhidee, ghimbir, catina si provitamina B5 si samponul energizant cu extract de bambuc si 5 plante.

 2. Șampon clasic Urzica,sampon Multivitamine Orhidee și Ghimbir,șampon antimatreata Busuioc și Cimbrisor, șampon energizant Bambus și 5 plante,șampon clasic Urzica și Grâu,

 3. 1. Sampon antimatreata
  2.Sampon clasic
  3.Sampon Activ+
  Sampon multivitamine
  Sampon energizant
  Balsam Activ+

 4. Șamponul Activ+, Șamponul energizant, șamponul antimatreata, șamponul clasic și balsamul Activ +

 5. Șamponul antimătreaţă , Șamponul clasic , Șamponul Activ+ , Șamponul multivitamine , Șamponul energizant şi Balsmul Activ+ cu ulei de argan şi keratină.

 6. Șamponul antimătreaţă cu extract de busuioc şi cimbrişor, Șamponul clasic, Șamponul Activ+ pentru un păr suplu şi mătăsos Șamponul multivitamine cu extract de flori de orhidee, ghimbir, catină și provitamina B5, precum şi Șamponul energizant cu extract de bambus și 5 plante.

Comments are closed.

Mai Multe

More article