Poveşti de bineBeautyCONCURS de vară cu Farmec

CONCURS de vară cu Farmec

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, cel mai cumpărat produs antirid din România, se diferențiază pe piață nu doar prin compoziție și ingrediente de ultimă generație, ci și prin ambalaj. Produsul este comercializat sub formă de fiole sigilate ermetic, care permit dozarea optimă a serului, facilitând aplicarea acestuia, dar și mențin proprietățile și calitățile concentrației ridicate de acid hialuronic a formulelor. Fiolele sunt destinate unui tratament intensiv de 10 zile, cu o eficiență demonstrată instrumental.

„Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution sunt primele produse cu concentrație ridicată de 5% de acid hialuronic apărute în România. Datorită complexității lor de acțiune, acestea sunt utilizate cu preponderență de către românce în tratamente intensive anti-age și de regenerare a dermei. Și pentru perioada următoare avem în vedere dezvoltarea gamei cu noi produse inovatoare, recunoscute pentru puternicele efecte antirid”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec. 

Luna aceasta, Farmec oferă 2 seturi de Fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution pentru cei mai norocoși dintre clienții săi fideli.

Dacă vrei să câștigi unul dintre cele 2 premii oferite de Farmec, participă și tu la concursul nostru.

Condiţii de participare:

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Oferă un like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: care produs din gama anti-age Gerovital H3 Evolution ți se pare cel mai potrivit?

Concursul se încheie sâmbătă, 25 august, la ora 10,00.

Vă dorim mult succes!

Mai Multe

More article