EvenimenteConcurs cu premii la Atelierul de Frumuseţe Farmec

Concurs cu premii la Atelierul de Frumuseţe Farmec

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, și-a extins gama de servicii disponibile în Atelierul de Frumuseţe din Cluj-Napoca, urmărind direcţia strategică de investiţii în segmentul serviciilor de înfrumuseţare profesională. Centrul beneficiază acum de o gamă variată de servicii de îngrijire corporală şi mai multe spaţii şi încăperi dedicate tratamentelor faciale.

„Acum trei ani am deschis la Cluj, primul Atelier de Frumuseţe Farmec pentru a interacţiona cât mai îndeaproape cu iubitorii brandurilor noastre şi pentru a transpune expertiza noastră şi în zona serviciilor de înfrumuseţare. Această iniţiativă s-a dovedit a fi foarte apreciată de consumatori, care şi-au manifestat încrederea şi fidelitatea în repetate rânduri. Astfel, extinderea paletei de servicii a fost o măsură firească, determinată de creşterea numărului de vizitatori din prima jumătate a acestui an cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi de extinderea gamei de produse cosmetice profesionale, Gerovital H3 Equilibrium. Cu o atmosferă elegantă, noul spaţiu va pune la dispoziţia clujenilor tratamente cosmetice profesionale, consultanţă de specialitate, dar şi o serie de promoţii speciale”, a declarat Mariana Spătar, Manager Vânzări Linia Profesională Farmec.

Situat pe Strada Bucureşti, nr. 55 din Cluj-Napoca, Atelierul de Frumuseţe Farmec este deschis vizitatorilor de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 20:00 şi sâmbăta între orele 9:00 – 15:00.

În urma proceselor de modernizare, centrul a fost extins cu o gamă diversă de servicii şi facilităţi, printre care tratamentele corporale care au la bază produsele Gerovital H3 Equilibrium, servicii de manichiură şi pedichiură, masaj clasic şi a fost dotat cu aparatură specializată. Un rol special continuă să fie acordat tratamentelor faciale, pentru această zonă fiind alocate mai multe spaţii noi, datorită numărului tot mai mare de solicitări.

Atelierul de Frumuseţe Farmec a fost utilat cu noi echipamente de ultimă generaţie din această branşă, cu funcţii avansate de radio-frecvență, mezoterapie, cavitație, dermomasaj, microdermoabraziune sau exfoliere cu oxigen pur de 99%. Acestea au scopul de a amplifica rezultatele demonstrate şi recunoscute ale produselor din portofoliul Farmec.

Cu ajutorul personalului de specialitate, vizitatorii pot efectua teste gratuite de dermoanaliză, astfel încât să fie consiliaţi în legătură cu produsele potrivite fiecărui tip de ten şi ghidaţi către scheme personalizate de tratament, pentru a fi corectate diferite probleme cu care se confruntă pielea. Consumatorii vor beneficia şi de acces rapid către soluţiile recomandate în schemele de tratament, dat fiind faptul că Atelierul de Frumuseţe este amplasat în imediata apropriere a magazinului Farmec.

De asemenea, în cadrul atelierului de frumuseţe, consumatorii se vor bucura şi de diverse campanii şi oferte promoţionale. Astfel, aceştia vor beneficia de surprize atractive oferite în luna în care îşi serbează ziua de naştere, dar şi de promoţii speciale pentru diverse tipuri de tratament, actualizate lunar.

Doar în luna septembrie,  Atelierul de Frumusețe Farmec din Cluj-Napoca oferă un tratament facial câstigătorului concursului la singurul salon de frumusețe al companiei din România, unde clienții primesc consiliere și recomandări pe baza unui test de dermoanaliză, care este inclus în tratament. Toate procedurile au la bază gama de produse profesionale Gerovital Equilibrium și aparatură de ultimă generație.

După desemnarea câștigătorului, acesta va fi contactat de Farmec pentru stabilirea unei programări, iar la salon va decide împreună cu cosmeticiana care este tratamentul indicat nevoilor sale.

Dacă dorești să fii tu fericitul câștigător/fericita câștigătoare, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare (cumulative):

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: când ai fost ultima dată la un tratament cosmetic?

Concursul se încheie duminică, 27 septembrie, la ora 10,00.

Vă dorim mult succes!

NOTA: Extragerea câștigătorului/câștigătoarei se va face prin intermediul random.org iar primul clasat va fi declarat câștigător/câștigătoare.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article