Poveşti de bineBeautyConcurs cu premii Gerovital Men by Farmec

Concurs cu premii Gerovital Men by Farmec

Luna mai este dedicată promovării gamei Gerovital Men și a întregii linii de produse de îngrijire destinate bărbaților.

Lansată sub conceptul “Performanță pe toată linia”, Gerovital Men e gândită pentru bărbați activi, orientați spre performanță în domeniile lor, care își doresc un aspect tonic și sănătos. Produsele lansate îmbină ingredientele active, extractele vegetale și vitaminele cu acidul hialuronic.

Cele mai utilizate produse de îngrijire utilizate de bărbați sunt gelurile de duș și deodorantele, așadar vă prezentăm aici proprietățile celor mai cumparate dintre aceste produse.

Gelurile de duș 3 în 1 Gerovital Men poate fi folosit pentru curățarea feței, corpului și părului bărbaților, într-un mod eficient și practic. Pentru a asigura hidratarea şi revigorarea pielii, gelul conține un Complex revigorant, care îngrijește delicat pielea corpului și are efect ușor răcoritor și energizant.

Deodorantele Antiperspirant Gerovital Men, au o formulă unică, fără alcool, cu un parfum masculin persistent. Oferă protecție eficientă împotriva transpirației, pe parcursul întregii zile. Fără pete albe pe haine!

Mai multe despre întreaga gamă Gerovital Men puteți citi AICI

La concursul lunii aprilie, Farmec oferă 3 premii constând fiecare din câte un Gel de duș revigorant 3 în 1 și un Deodorant Antiperspirant Wild, ambele produse din gama Gerovital Men. Dacă dorești să fii tu unul dintre cei trei câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare:

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde printr-un comentariu  la postarea din pagina noastră de facebook care este produsul tău favorit din gama Gerovital Men.

Concursul se încheie luni, 27 mai, la ora 15,00.

Mult succes!

12 COMENTARII

  1. sa fiu sincera de foarte multi ani folosesc din gama de gerovital sau farmec,la fel si fetele mele folosesc si este un produs de calitate si sanatos ,recomand cu mare placere

Comments are closed.

Mai Multe

More article