EvenimenteCONCURS cu premii Farmec

CONCURS cu premii Farmec

Binecunoscutul brand Doina al companiei Farmec păstrează rețetele tradiționale care au câștigat încrederea consumatorilor de-a lungul a peste 50 de ani dar se modernizează și este prezentată în noi ambalaje, îmbunătățite din punct de vedere al design-ului și funcționalității.

Ca în fiecare lună, așa cum ne-a obișnuit, Farmec oferă la concurs pachete de produse celor mai fideli consumatori. Luna aceasta premiile constau în 5 pachete care conțin fiecare câte trei produse din gama Doina și anume: Doina lapte nutritiv vitaminizant clasic, Doina lapte cu ulei de gălbenele și Doina cremă nutritivă vitaminizantă.

Laptele Nutritiv Vitaminizant Clasic este primul produs din gamă, a cărei formulă de succes este în continuare apreciată pentru efectele sale de vitaminizare, revitalizare și protecție a tenului.

Laptele cu ulei de gălbenele, este destinat îndepărtării cu delicatețe a machiajului și impurităților de la nivelul tenului. Datorită extractului de ulei de gălbenele, un ingredient extrem de apreciat de români pentru proprietățile sale calmante, epitelizante și antiimflamatoare, Laptele Doina cu ulei de gălbenele poate fi folosit și în calitate de produs de îngrijire corporală.

Crema Nutritivă Vitaminizantă este destinată îngrijirii tenului și corpului, fiind concepută pentru hidratarea și emolierea pielii, cât și pentru redarea fermității și elasticității ei naturale.

Mai multe detalii despre toate produsele din gama Doina găsiți aici.

Dacă îți dorești să câștigi unul dintre cele 5 pachete oferite, nu trebuie decât să participi la concursul nostru.

Condiții de concurs:

  1. Like paginii noastre de Facebook
  2. Like & Share la postarea de concurs din Facebook
  3. Menționați într-un comentariu la postarea concursului în Facebook care produs din gama Doina îl preferați.

Concursul se încheie duminică, 24 iunie la ora 20,00.

Vă dorim mult SUCCES!

12 COMENTARII

  1. Laptele DOINA,il folosesc cu mare drag si are un parfum divin.nu are reactii adverse.

  2. Doina Clasic lapte nutritiv vitaminizant.
    Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, vitaminizand, revitalizand si protejand pielea. Combate procesul de imbatranire cutanata, prevenind uscarea pielii.

  3. Laptele Doina Clasic nutritiv si combate procesul de imbatrinire,preferatul familiei.

Comments are closed.

Mai Multe

More article