EvenimenteCONCURS: 5 premii Farmec- Apă micelară cu Acid Hialuronic

CONCURS: 5 premii Farmec- Apă micelară cu Acid Hialuronic

Apa micealară cu Acid Hialuronic, de la Farmec curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micelii a machiajului, sebumului și a altor impurități.

Gianina, după ce a folosit acest produs, a scris concluziile AICI:

Ca şi o îmbunătăţire de la varianta “veche”, pot spune că am observat că noua apă micelară cu acid hialuronic curăţă mult mai bine şi are un miros mai subtil, fapt ce m-a bucurat, pentru că la varianta anterioară mirosul era prea puternic pentru mine. Nu rămâne lipicioasă pe ten şi prin urmare, nu necesită clătire, iar pentru asta primeşte încă un punct. Cât timp am folosit-o pe cea veche, mă duceam şi îmi clăteam faţa după cu un gel de curăţare. Nu provoacă usturimi sau arsuri în zona ochilor. A reuşit să cureţe şi rimelul waterproof, după două încercări.

sursahttp://www.zambetgratis.com/review-apa-micelara-acid-hialuronic-farmec/

Dacă îţi doreşti şi tu acest produs, participă la concurs. Premiile sunt 5 Ape micelare cu Acid Hialuronic, marca Farmec.

Condiţii de participare:  

  1. Oferă un LIKE paginii noastre de Facebook
  2. Dă share vizibil postării acestui concurs, din pagina noastră de Facebook

Concursul se încheie marţi, 28 februarie, ora 18. SUCCES!

 

4 COMENTARII

  1. Cu regret spun ca am folosit si folosesc apa micelara ,dar nu cu acid hialuronic, asa ca m ati facut curioasa, poate,poate o primesc de martisor 🙂

  2. Buna! Ma bucur ca ti-a placut articolul si parerea mea despre apa micelara cu acod hialuronic de la Farmec. As aprecia daca ai pune linkul catre articolul scris de mine, pe blog. Aici linkul duce catre site-ul Farmec. Multumesc pentru intelegere! O seara frumoasa 🙂

Comments are closed.

Mai Multe

More article