EvenimenteConcurs: 10 pachete cu produse Farmec

Concurs: 10 pachete cu produse Farmec

Odată cu lansarea noii linii de Deodorante Gerovital Plant, Farmec se laudă și cu o nouă gamă de Geluri de duş Gerovital.

Pentru a vă oferi și vouă ocazia să vă bucurați cât de repede de noile produse, Farmec are, pentru acest concurs, 10 premii. Pachetele sunt formate din: 2 deodorante Gerovital Plant, un Gel de duș cremă cu extract de orhidee și un Gel de duș cu extract de zmeură și afine.

Condiții de participare:

1.  Like paginii noastre de Facebook

2. Scrieți într-un comentariu unul dintre componentele noilor deodorante Farmec Gerovital.

Concursul se încheie în 14 august, ora 21. SUCCES!

74 COMENTARII

 1. Deodorantele contin pudra de origine naturala de Tapioca pentru o protectie buna impotriva transpiratiei

 2. Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

 3. Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

 4. Ingredientul principal al noilor deodorante Farmec Gerovital este Pudra naturală de Tapioca, …

 5. Ingredientul principal al noilor deodorante este Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii. De asemenea, pentru crearea unor formulări 100% naturale au fost excluse Clorhidratul de Aluminium şi alcoolul.

 6. Ingredientul principal al noilor deodorante este Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

 7. Ingredientul principal al noilor deodorante este Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii. De asemenea, pentru crearea unor formulări 100% naturale au fost excluse Clorhidratul de Aluminium şi alcoolul.

 8. Noua gamă de antiperspirante Gerovital Plant nu conține clorhidrat de aluminiu, oferind astfel o protecţie sănătoasă, dar eficientă.

 9. Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

 10. Ingredientul natural din noile deodorantul Farmec Gerovital este pudra naturală de Tapioca.

 11. Ingredientul natural din noile deodorante Farmec Gerovital este pudra naturală de Tapioca.

 12. Unul din componentele noilor deodorante este Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

Comments are closed.

Mai Multe

More article