EvenimenteCinema Florin Piersic şi biletele premiu

Cinema Florin Piersic şi biletele premiu

Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca a anunţat programul pentru săptămâna 21-27 octombrie, iar noi, cu aceastăocazie anunţăm al doilea concurs cu bilete cadou, din această lună.

Vineri – 21.10.2022

 1. Teambuilding, [2D], N15, Comedie, Ro 15:00
 2. Black Adam (Adam Intunecatul), [2D], Actiune, Sub.Ro 17:15
 3. Mirciulică, [2D], Comedie, Ro 20:00
  Sâmbătă – 22.10.2022
 4. Captain Sabertooth And The Magic Diamond, [2D], Animatie, Dub.Ro 11:30
 5. Mirciulică, [2D], Comedie, Ro 13:30
 6. Teambuilding, [2D], N15, Comedie ,Ro 15:30
 7. Black Adam (Adam Intunecatul), [2D], Actiune, Sub.Ro 17:45
 8. Amsterdam, [2D], N15, Drama, istoric, Sub.Ro 20:15

Duminică – 23.10.2022

 1. Captain Sabertooth And The Magic Diamond, [2D],Animatie ,Dub.Ro 13:30
 2. Black Adam (Adam Intunecatul) , [2D],Actiune , Sub.Ro 19:30

Luni – 24.10.2022

 1. One Piece Film:Red, [2D], Anime, Sub.Ro 15:00
 2. Black Adam (Adam Intunecatul), [2D], Actiune, Sub.Ro 17:15
 3. Mirciulică, [2D], Comedie, Ro 20:00

Marți – 25.10.2022

 1. Mirciulică, [2D], Comedie, Ro 15:00
 2. Amsterdam, [2D], N15, Drama, istoric, Sub.Ro 17:00
 3. Black Adam (Adam Intunecatul), [2D], Actiune, Sub.Ro 19:45
  Miercuri – 26.10.2022
 4. One Piece Film:Red, [2D], Anime, Sub.Ro 14:00

Joi – 27.10.2022

 1. Black Adam (Adam Intunecatul), [2D], Actiune, Sub.Ro 16:30
 2. Mirciulică, [2D], Comedie, Ro 19:00
 3. Avanpremiera The Devil’s Light (Lumina infernului), [2D], Horror, Sub.Ro 20:45

CONCURS:

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program şi să mergeţi la cinematograf începând de VINERI, 21 octombrie, este necesar să lăsaţi un comentariu, la acest articol, în site-ul nostru direct, NU în Facebook.

În comentariu vă rugăm să scrieţi minimum o frază despre care să includă cuvântul cinematograf.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, vineri 21 octombrie, după ora 10 dimineaţa.

Sinopsis The Devil’s Light
Sora Ann (Jacqueline Byers) răspunde chemării de a fi prima femeie exorcistă… dar cine sau ce anume a numit-o? Ca răspuns la creșterea globală a posedărilor demonice, Ann vrea să se înscrie la o școală de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Până acum, aceste școli au instruit doar preoți în Ritul Exorcizării, dar un profesor (Colin Salmon) recunoaște darurile surorii Ann și acceptă să o instruiască. Ajunsă în linia întâi alături de colegul ei, Părintele Dante (Christian Navarro), sora Ann luptă pentru a salva sufletul unei copile despre care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă. Hotărâtă să dezrădăcineze răul,
Ann realizează curând că Diavolul o manipulează să facă exact ce vrea el.

Sinopsis Mirciulică
Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Sinopsis Teambuilding
Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși
fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți. Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) și Șerbănel (Vlad Ianuș), pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi “scăpați de acasă”. Oare cine va lua cupa anul acesta?

Sinopsis Black Adam
În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Sinopsis One Piece Film: Red
Uta, cea mai iubită cântăreață din lume, cunoscută și pentru faptul că are grijă să-și păstreze identitatea secretă pe scenă, are o voce pe care mulți o consideră angelică. Pentru prima dată, Uta urmează să dezvăluie cine este cu adevărat, în timpul unui concert live. Sala se umple de fani: pirați nerăbdători să o vadă, Marina cu ochii în patru și echipajul lui Luffy, care a venit să se bucure de spectacol. Cu toții o așteaptă cu sufletul la gură pe cea care a cucerit lumea cu vocea ei. Povestea începe cu un detaliu șocant pentru mulți: Uta este fiica lui Shanks!

Sinopsis Amsterdam
Plasat în anii ’30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite.

Sinopsis Captain Sabertooth and the Magic Diamond
Doi tineri pirați în căutarea unui frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care isi schimbă forma și o armată de maimuțe furioase. Căpitanul Sabertooth se va confrunta cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut.

2 COMENTARII

 1. Istoria cinematografiei a început în Franța, pe 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film.

 2. Frații Lumière au creat ceea ce acum numit cinematograf și au pornit o revoluție în entertainment.

Comments are closed.

Mai Multe

More article