Poveşti de călătoriePoveşti în imaginiCele mai bune reclame ale acestui Crăciun

Cele mai bune reclame ale acestui Crăciun

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă avem parte de brăduți, globulețe și Moș Crăciuni în majoritatea reclamelor TV. Nu prea mă uit la televizor, dar sunt online toată ziua, așa că astăzi vă propun să vizionăm reclamele faine ale acestui sezon.

Reclama Mark’s and Spencer o are în prim-plan, de această dată, pe Dna Crăciun. Elegantă, impunătoare şi…  badass, soţia Moşului aduce puțin a James Bond, cum își alege costumul și cum pornește la drum în elicopterul său roșu. Dar nu despre ea este vorba, ci despre iubirea dintre frați: o reclamă pentru cei mari de la cei mici.

Prima reclamă a lui John Lewis care nu ne impresionează până la lacrimi, dar nici nu ne lasă indiferenți. Iubăreții de animale și pufosenii sălbatice vor spune „aaaw” și vor gusta din plin acest tip de publicitate. În continuare #BusterTheBoxer.

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo&t=6s

Nu v-a impresionat? Mai încercăm o dată, dar cu alte personaje:

De vreo lună încoace tot văd pe Facebook compilații cu pisicuțe lângă brazi doborâți. Pisicile sunt că niște adolescente atrase de tot ce sclipește și vor să își însușească… TOT! Ce v-ați face cu mai multe pisici în preajmă sărbătorilor? Următoarea reclamă vă dă răspunsul: un cadou. Unul singur.

https://www.youtube.com/watch?v=YUOjKEHUn7k

Cea mai emoționantă reclamă vine din partea Heathrow Airport, și ne atinge pe toți pentru că este vorba despre bunici

În încheiere, vă prezint reclama mea preferată! Vine de la nemți și este despre întregirea familiei în preajma sărbătorilor de iarnă.
Deși este din sezonul trecut, a avut un impact extraordinar și mă impresionează la fel de tare ca la prima vizionare!

 

Mai Multe

More article