Poveşti de bineBeautyCe să porţi să fii OK la festival?

Ce să porţi să fii OK la festival?

Când este vorba despre fiţe, la festival, trendul este dat de de vedete şi ţinutele lor, la festivaluri renumite. Astfel, cea mai virală ținută de la ediția din acest an a festivalului Glastonbury îi revine Siennei Miller. Ţinuta denim top şi pantaloni scurţi, accesorizată cu cizme albe de cowboy, a fost alegerea ei şi i s-a potrivit de minune. Un alt tip de ţinută remarcată a fost rochia croşetată scurtă şi care a devenit trend al verii, nu doar la festivaluri, asortată cu cizme de gală sau de cauciuc, în funcţie de vreme.
De obicei, în festivaluri se stă mult, iar vremea poate deveni răcoroasă după apusul soarelui sau, ca în cazul ultimei zile de UNTOLD 2023, temperatura poate scădea cu până la 10 grade, de la o zi la alta. De aceea, când gândeşti ţinuta de festival, pentru mai multe zile, se recomandă să iei în considerare, pe lângă rochiile mini şi pantalonii scurţi, şi pulovere ușoare sau jachete prin care să nu treacă apa.

Statul mult în picioare şi plimbarea de la o scenă la alta, face să fie necesar să porţi încălţăminte comodă, fără toc. Cumpără o pereche nouă de pantofi de sport pentru această ocazie, însă nu neapărat foarte deschişi la culoare. Dacă eşti suficient de norocos să eviţi noroiul și ploaia, probabil că se vor strica într-o baie de praf, imediat în apropierea scenei.

Pentru o ţinută interesantă, încearcă să îmbini piese de stradă cu piese vintage. Dacă te-ai gândit vreodată să faci thrifting, un festival este ocazia perfectă pentru a începe. O jachetă vintage cu franjuri purtată cu noul tău mini, poate fi o super alegere.

Iar dacă vrei şi mai mult festival vibe, încearcă o împletitură cu extensii colorate şi neapărat machiaj sclipitor.

La Untold, în Parcul Central, există o zonă de fashion, special amenajată, în spatele Centrului de Cultură Urbană Casino, în care găseşti de toate, pentru multe gusuri.

Acolo am întâlnit-o şi pe Irina de la Rave babe :

„Rave Babe creaza haine de festival pentru fete şi femei. Ne axăm pe paiete, franjuri, steluţe şi o nebunie de culoare. De asemenea, materialele holografice, dar şi articolele care sculptează corpul în culori electrice, nu lipsesc din colecţia noastră.

Moda de festival înseamnă, într-un cuvânt, nebunie. Festivalul este locul unde partea wild a personalităţii fiecăruia iese la suprafaţă, iar ceea ce alegem să purtăm în festival trebuie să ne reprezinte într-un mod în care îmbrăcămintea de zi cu zi nu o poate face.

În comparaţie cu festivalurile din afara ţării, moda de festival din România este, în general, ceva mai cuminte şi încă la începuturile sale, ca o categorie aparte. Articolele vestimentare pe care fetele le aleg pentru serile lungi de festival sunt ceva mai simple mai ales pentru că, la noi, până recent, nu a existat conceptul de modă dedicată festivalurilor. Noi suntem aici, la UNTOLD, să schimbăm acest lucru, cu primul magazin dedicat articolelor vestimentare şi accesoriilor pentru festival. Vizitati-ne pe instagram @ravebabe.ro şi pe www.ravebabe.ro”

Mai Multe

More article