Poveşti de bineBonțida fever la Electric Castle 9

Bonțida fever la Electric Castle 9

7 litere ce reprezintă locația unei veri cu experiențe electrizante – Bonțida.

Electric Castle, festival așteptat, datorită nu doar locației eclectice, spectaculoase, care apropie de natură, ci și a spiritului jovial ce poate fi explorat prin diversele activități care îmbină muzica, dansul și exprimarea bucuriei prin mișcare, explorarea diversității stilurilor muzicale ce aduc împreună artiști vizionari și un public numeros.

Muzica rămâne veriga ce conectează, castelul și împrejurimile oferind astfel spațiul propice divertismentului și momentelor unice.

Astăzi, 19 iulie 2023, prin STARTUL Festivalului ELECTRIC CASTLE ediția a 9-a, ne reamintim că viața merită sărbătorită prin trăirea unor experiențe intense care pot rămâne pe retina sufletului doar dacă ne permitem să visăm, creăm și să aducem în realitate, elemente ce înnobilează simțurile prin conectarea la esențial – plăcerea de a fi.

Prin feedback-ul de la edițiile anterioare, echipa a îmbunătățit elementele care contribuie la starea de bine a participanților, de la momentul achiziționării biletului, securitate, călatoria spre Bonțida, aplicația inedită, până la cele mai mici detalii – esteticul decorului, amenajarea și peisajul vizual general.

Electric Castle, o lume pe care Renate Rozenberg, PR Manager Electric Castle, o asociază cu un desert savuros pe care îl aștepți cu dorință și nerăbdare.

| Electric Castle este asemenea unui microb sănătos care îți cuprinde ființa și, mă bucur să văd cum, tot mai mulți ajung să îl aibă și simtă. – Renate Rozenberg, PR Manager Electric Castle

Trăind experiența Electric Castle încă de la primele ediții, Renate  mărturisește că Electric Castle creează un tip de atașament, care ține pe termen lung și are efecte ce influențează pozitiv parcursul nostru precum și relațiile cu ceilalți.

| Învăț despre ce mă pasionează – muzica. Aici, este un public aparte, oameni cu valori minunate, care se observă prin simpla lor prezență și prin cum reacționează unul față de celălalt. Spiritul empatic este impresionant și îmi amintesc cu drag de o remarcă făcută de Adi Despot, ce spunea că… ar lua acasă oameni atât de frumoși pe care nici nu îi cunoaște. Nenumărate situații imprevizibile la care publicul a creat confort, tocmai prin grija unuia față de celălalt.– Renate Rozenberg, PR Manager Electric Castle

Crede că, dacă acest spirit Electric Castle, s-ar putea extinde în societate, am beneficia cu toții de o stare generală mai creativă și mai productivă.

| Privind în ansamblu, Electric Castle este un exercițiu de educație, care ne invită să redefinim, să întărim valori și să descoperim lumea ce se afla în interiorul nostru, prin generozitatea evenimentelor ce se desfășoară în societate. – Renate Rozenberg, PR Manager Electric Castle

Managerul festivalului ne invită să explorăm spațiul curiozității ce depășește zona de confort cu care suntem obișnuiți, deoarece prin curiozitate, putem redimensiona cotidianul.

Adoră la viața de adult că acum putem să ne luăm propriile decizii și astfel, să alegem zi de zi culoarea si tonurile care ni se potrivesc în fiecare etapă.

Atmosfera va fi creionată de artiști, starea publicului și deschiderea pe care o avem în a ne exterioriza sentimentele.

Mesajul Renatei este o invitație din suflet.

| Mi-ar plăcea ca oamenii să fie mereu deschiși, să nu asocieze generațiile cu muzica, astfel încât să poată da valoare muzicii una dintre cele mai frumoase arte. Faceți-vă loc de muzică în viață, pentru stare, oportunități și sentimentul creator al libertății. – Renate Rozenberg , PR Manager Electric Castle

Până data viitoare, experiențe memorabile, la castel.

Gyorgydeak Patricia

Ultimele postari ale lui Patricia Gyorgydeak (vezi toate)

Mai Multe

More article