EvenimenteBilete cadou la Retro Party România

Bilete cadou la Retro Party România

Pe 30 noiembrie, clujenii sunt invitaţi la Retro Party Romania. Pe scena de la Sala Polivalentă BT Arena vor urca Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Trupa Hara, trupa Boney M. Xperience, dar și DJ Antenna cu un super show de remixuri ale hiturilor retro. 

Până în 16 noiembrie poţi beneficia de oferta EARLY BIRD: https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-10427. Organizatorii au pregătit-o pentru grupuri de prieteni: 5+3 gratuit. Astfel, cei care vor cumpăra 8 bilete, vor plăti doar 5.

CONCURS:

Dacă doreşti să câştigi, prin tragere la sorţi, două bilete la petrecerea retro, de la Cluj, înscrie-te la concursul nostru:

  1. Oferă un LIKE paginii noastre de Facebook
  2. Descrie într-un comentariu, la postarea de concurs din pagina noastră de Facebook, cum era la discotecă, atunci când ai fost prima oară.

Tragerea la sorţi va avea loc online, luni 14 noiembrie, la ora 10. Câştigătorul va fi anunţat imediat după.

SUCCES!

Cap de afiș la Retro Party Romania sunt moldovenii de la Zdob și Zdub care vor aduce pe scena Sălii Polivalente cele mai îndrăgite piese ale lor: „DJ Vasile”, „Everybody in the casa mare”, „Boonika bate toba” sau „Moldovenii s-au născut”. Trupa Akcent vine pe 30 noiembrie cu „Dragoste de închiriat”, „Ți-am promis” sau „Buchet de trandafiri”, piese care au ajuns în anii 2000 pe primele poziții atât în topurile românești, cât și în cele internaționale. Arsenium, ex-O-Zone, aduce la Cluj hiturile celebre ale formației care l-au adus în atenția reflectoarelor: „Dragostea din tei”, „Despre tine” sau „De ce plâng chitarele”. Trupa Hara, una dintre cele mai longevive formații românești vine la Retro Party Romania să cânte și să încânte cu piese care i-au făcut celebri: „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”. 

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la super evenimentul din 30 noiembrie este trupa Boney M. Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei originale Boney M și care e compusă din una dintre artistele formulei originale Boney M.

Mai Multe

More article