Poveşti de bineBeautyAnita te ajută să fii frumoasă şi atunci când corpul tău se...

Anita te ajută să fii frumoasă şi atunci când corpul tău se schimbă

Anita este liderul incontestabil de piaţă pe segmentul de lenjerie şi costume de baie de tip “maternity”, acoperind cerinţele exprese ale femeilor pentru întreaga perioadă de sarcină, apoi pentru perioada de alăptare după naştere, precum şi în perioada în care se doreşte remodelarea corpului, după sarcină.

Atât produsele de lenjerie, cât şi costumele de baie, sunt concepute cu stil practic, concept functional şi design elegant şi sunt gândite în cel mai mic detaliu, pentru a asigura funcţionalitatea maximă în aceste delicate momente.

https://www.youtube.com/watch?v=OonfcSyiqwM

 

Pentru perioada sarcinii, Anita a dezvoltat cu succes un material pe bază de bumbac ce creşte odata cu sânul, de-a lungul lunilor de sarcină. Sutienele au cupe fără cusături, bretele late şi moi pentru suport optim şi confort pe măsură.

Pe lângă aceste cerinţe de funcţionalitate, lenjeria Anita ajută pielea să-şi păstreze elasticitatea şi menţine forma sânilor pe toată durata sarcinii prevenind deformarea acestora şi contribuind semnificativ la prevenirea apariţiei vergeturilor.

Pe lângă lenjeria de sarcina, Anita a dezvoltat şi o serie de centuri de suport şi remodelare pentru abdomen. Cu ajutorul acestora “se reduc considerabil durerile de spate şi se uşurează revenirea la formele iniţiale după naştere”, conform studiilor clinice făcute la Spitalul Universitar Frankfurt.

Lenjeria pentru perioada alăptării este concepută aşa încât să satisfacă toate necesităţile, astfel :
– cupele se deschid larg pentru a facilita hrănirea la sân a nou născutului;
– sutienul oferă un grad excepţional de confort pentru sâni;
– bretelele sunt căptuşite şi mai late, pentru asigurarea maximului de confort posibil;
– au un uşor efect de remodelare după sarcină.

Anita maternity1
Toate sutienele de alăptare Anita au clips-uri speciale ataşate la cupe, care se pot deschide cu o singură mână.

Structura sutienului asigura un suport eficient al sânului chiar şi atunci când cupa este deschisă.
Şi în această situaţie, ca şi la celelalte linii ale brandului ANITA, pentru întreaga gamă Maternity, absolut toate materialele şi culorile sunt gândite, concepute şi create în mod special şi individual pentru fiecare produs în parte.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQspSSqLK7E

V-aţi gândit vreodată cât de importante sunt toate aceste “mici detalii” constructive ale unei lenjerii dedicate special unei viitoare sau unei proaspete mămici? Fiecare element, fiecare cusătură, fiecare detaliu este diferit şi special.

Având în vedere faptul că pretenţiile unei femei nu scad, ci dimpotrivă, cresc atunci când este pe cale să devină mamă sau este proaspată mămica, ANITA a gândit aceste lenjerii speciale, care îmbină eleganţa şi confortul, comoditatea şi cochetăria, elementul practic şi cel eficient.

Dacă sunteţi însărcinată şi asteptaţi cu nerabdare un copil, aveţi AICI modele frumoase de lenjerie, din care puteţi alege.

Dacă tocmai aţi adus pe lume un copilaş şi sunteţi o mămică dedicată, care alăptează, puteţi vedea AICI modelele de care aveţi nevoie .

Dacă doriţi să vă recâştigaţi silueta avută înainte de naştere şi visaţi remodelarea corpului, ANITA vă oferă variante AICI 

În cazul în care doriţi să fiţi la curent cu alte detalii despre produse, precum şi cu noutăţile liniei Maternity ale ANITA, vă sta la dispozitie, în mod permanent pagina oficială de Facebook 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article