Poveşti de bineBeautyActivatorul antirid acum la îndemână

Activatorul antirid acum la îndemână

Specialiștii în cosmetică și în sănătatea tenului spun că o cremă, pentru a fi corect absorbită, poate fi ajutată de dispozitive special concepute în acest sens, bazate pe tehnologii noi.

Activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ este un astfel de dispozitiv care asigură un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației, curățarea porilor și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme, în piele.

Activatorul antirid, în variantă portabilă, a fost lansat de Compania Farmec, odată cu gama Gerovital H3+. Este un dispozitiv electric cu vibraţii de înaltă frecvență, care folosește tehnologie avansată în prevenirea și reducerea ridurilor.

Mini aparatul are două tipuri de lumină: albastră și ioni pozitivi (+) care ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor și roșie și Ion negativ (-) se utilizează după aplicarea cremei recomandate din GH3 Derma+ și ajută la pătrunderea în profunzime a principiilor active din fiecare cremă.

Este evident că un astfel de aparat e foarte util pentru întreținerea tenului și, mai mult decât atât, e foarte uşor de folosit. Nu vă imaginați că aveți nevoie de condiții speciale sau de cunoștințe de cosmetică…doar de 3 minute din timpul pe care oricum îl folosiți zilnic, la aplicarea cremei de față.

Specialistele în frumusețe de la salonul de întreținere cosmetică al Farmec folosesc Activator antirid Gerovital H3 Derma+ de fiecare dată când e necesar. Şi voi puteţi să-l folosiţi super uşor…

Cercetătorii de la Academia Rusă de Științe din Moscova au descoperit că ionii negativi sunt capabili să ajute la protejarea împotriva stresului stimulând, în acelaşi timp, refacerea de elastină, estomparea ridurilor şi luminând tenul.

Mai multe informaţii despre Activatorul antirid Gerovital H3 găsiţi AICI.

2 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article