Other web stories7 sugestii pentru a fi fresh și pregătit de noi provocări

7 sugestii pentru a fi fresh și pregătit de noi provocări

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și să ne simțim bine în corpul nostru. Dar ce facem în această privință?

7 sugestii pentru a fi fresh și pregătit de noi provocări:

 • Dacă sportul nu se află pe lista hobby-urilor tale, cercetătorii au descoperit că 30 minute pe zi de exerciții fizice sunt de ajuns. Puțin și des, aceasta este cheia!

 • Mănâncă încet și conștient, deoarece senzația de sațietate vine mai greu, iar dacă mâncăm rapid, tindem să mâncăm mai mult decât avem nevoie. Tot aici includem: evită să mănânci în fața calculatorului sau a televizorului.
 • Ieși la plimbări lungi, mai ales pe timp de iarnă. Mersul pe jos face piciorul frumos, iar când suntem expuși la frig, tremurăm datorită mușchilor care se contractă pentru a genera căldură, arzând extra calorii în timpul procesului.
  Idee: coboară din autobuz cu 2 stații înainte de destinație – ținând cont de trafic, s-ar putea să scoți un timp mai bun ^^

 • Citește etichetele produselor alimentare – potrivit cercetătorilor, oamenii care sunt conștienți de valorile energetice înscrise pe etichetă, sunt mai atenți la cantitățile ce le consumă.
 • Alege iaurtul și alunele – tot cercetătorii au descoperit că aceste 2 alimente sunt mult mai eficiente în procesul de slăbire decât consumarea fructelor și legumelor .

 • Picanterii – ardeiul iute și alimentele picante accelerează metabolismul, reduc apetitul și ajută la arderea caloriilor.
 • BEA APĂ – menține-ți corpul hidratat! Apa dă senzația de sațietate și grăbește metabolismul, lucruri care conduc la menținerea sau pierderea în greutate, în funcție de regimul alimentar.
  Pont: 2 pahare de apă înainte de masă ajută la pierderea în greutate!

Simplu, eficient și sănătos!

 

sursa foto: https://ro.pinterest.com/

Mai Multe

More article