Cluj Web Story

  • Cluj Web Story
    • Poveşti pentru cei mari
    • Tinerii frumoși ai Clujului
    • Vintage web stories
    • Other web stories
    • Povestile Giovannei
  • Travel Web Story
    • Poveşti în imagini
    • Jungle stories
    • Prin New York
  • Wellnes Web Story
    • Beauty Web Story
    • Mind&Soul Web Story
    • Poveşti cu mâncare
  • Events Web Story
  • Home/
  • Poveşti cu mâncare

Poveşti cu mâncare Articles

De ce nu trebuie să ne grăbim când mâncăm

Una din probleme zilelor de astăzi este că nu se acordă suficientă atenție meselor principale. De cele mai multe ori, datorită programului încărcat din timpul săptămânii, multe persoane aleg să sară peste prânz (cel mai adesea) sau tind să îl consume foarte repede. În continuare, câteva motive solide pentru a nu vă grăbi în timpul mesei. Astfel, vă veți bucura de mâncare și o veți savura pe deplin. Fie că este vorba despre micul dejun, prânz, cină sau chiar deserturi, toate trebuie mestecate suficient. Un lucru ușor de făcut care poate fi secretul unei stări de bine la final. Dacă…

Alexandru Szabo 31 aug. 2020 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More

Regula de trei secunde: mit sau adevăr?

Cu siguranță fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat acest lucru: mâncăm ceva cu poftă și …cade pe jos. Ce facem? Se aplică sau nu regula de trei secunde? Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest lucru, trebuie menționat că în primele trei secunde dacă se ridică produsul de pe jos, se presupune că va fi sigur pentru consumul ulterior. Adică în aceste momente nu se poate pune problema contaminării produsului cu microorganisme patogene (aceste microorganisme sunt cele care ne produc toxiinfecții alimentare). Însă regula de trei secunde este doar un mit. Bacteriile patogene sau majoritatea virusurilor care pot să…

Alexandru Szabo 9 aug. 2020 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More

Este pâinea bună sau rea?

Este adevărat, nu a fost de la început așa cum o știm acum, însă pâinea era folosită în alimentația oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Pornind de la un amestec din cereale sfărâmate și apă, copt apoi sub razele soarelui și până la imaginea unei pâini din vremurile noastre, a fost un lung proces care a durat mii de ani. Se spune că în Egipt s-a descoperit pentru prima dată drojdia sălbatică, fiind momentul în care oamenii și-au dat seama că pot utiliza diferite bacterii pentru a crea un nou produs hrănitor. Iar acum întrebarea care frământă multe persoane:…

Alexandru Szabo 26 iul. 2020 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More
Page 5 of 35« First...«34567»102030...Last »

Cluj Web Story

  • Cum ne influențează alimentele buna dispoziție

  • De ce ar trebui să începem să consumăm mure?

  • Povestea cocotierului și a nucilor de cocos

  • Anul 1945 și alimentele care au marcat istoria

  • Viziunea cofetarului: atunci și acum

  • Fascinanta poveste a ouălor de ciocolată

  • 4 reguli nutriționale când stăm acasă

  • Cum să (ne) salvăm mâncarea

  • Deserturi pe alese. Pavlova

  • Deserturi pe alese. Cheesecake

Etichete

"Clujul de odinioară" Adrenalin Park alexandru szabo Anca Chitoran Ancuţa Lăcrămioara Chiş Asociatia Clujul de altadata aventuri in jungla burn fitness carte Cluj Cluj-Napoca clujul de altadata clujul vechi clujul vechi si nou concurs Concurs Farmec călătorie electric castle Farmec festival film fotografie Gerovital Gyorgydeak Patricia luminița cuna muzică Opera Nationala Romana Cluj-Napoca Opera Naţională Română din Cluj-Napoca povesti clujul vechi povesti de calatorie povesti din Cluj povesti din clujul vechi povesti din jungla povesti dulci povestile Clujului prin lume Prin lume cu Luminiţa Cuna retete dulci Salty Spa Someseni spa la cluj spa someseni sweet Alex Tinerii frumoși ai Clujului UBB Universitatea Babes-Bolyai
  • Acasă
  • Despre noi
  • Shopping
  • Events Web Story
  • Politică de confidențialitate
  • Contact

Copyright © 2017 ClujWebStory.ro, All Rights Reserved. SEO made with Squirrly SEO