Cluj Web Story

  • Cluj Web Story
    • Poveşti pentru cei mari
    • Tinerii frumoși ai Clujului
    • Vintage web stories
    • Other web stories
    • Povestile Giovannei
  • Travel Web Story
    • Poveşti în imagini
    • Jungle stories
    • Prin New York
  • Wellnes Web Story
    • Beauty Web Story
    • Mind&Soul Web Story
    • Poveşti cu mâncare
  • Events Web Story
  • Home/
  • Wellnes Web Story

Wellnes Web Story Articles

Secretele untului

În comerț găsim diferite tipuri de unt în funcție de concentrația lor în grăsime. Vedem unt cu 65%, cu 80% sau 82% grăsime. Dar care este cel mai bun atunci când facem deserturi? Deseori am întâlnit persoane care cumpără unt cu 65% grăsime ca materie primă pentru prăjituri. Aceasta este o greșeală, aparent nesemnificativă, dar care va duce la un produs final de calitate inferioară. Un exemplu foarte simplu este crema de unt. Daca folosim un tip de unt cu conținut de grăsime scăzut, probabilitatea ca în final să se taie va fi foarte mare, deoarece apa prezentă în unt…

Renata 21 mai 2018 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More

Secrete din bucătărie

Greșelile pe care le facem când alegem tipul de făină Făina de grâu este folosită încă din cele mai vechi timpuri. Dacă în trecut exista doar un tip de făină, în prezent ne bucurăm de o varietate în ceea ce privește, în special, tipul de procesare a bobului de grâu. Deseori, greșim când alegem făina pentru produsul nostru. Pe etichete vedem diferite notații, dar cum știm care este tipul de făină de care avem nevoie? De exemplu, dacă vrem să facem un blat de tort, nu vom cumpăra aceeași făină ca atunci când vrem să facem paste făinoase de casă….

Renata 8 mai 2018 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More

Ciocolata – ingredientul care aduce fericirea

În urmă cu aproximativ 2000 de ani, arborele de cacao a început să fie cultivat în America de Sud, iar din fructele acestuia se prepara o băutură. Primele boabe de cacao care au ajuns în Europa, în secolul al XV-lea, nu au avut prea mult succes, până când spaniolii au adăugat în această băutură zahăr din trestie și i-au îmbunătățit aroma cu batoane de vanilie. Doar în secolul XIX, boabele de cacao au fost transformate în ciocolata propriu zisă de către o companie engleză, care a inventat noul proces tehnologic. Ciocolata posedă o proprietate care a marcat istoria: temperatura la…

Renata 23 apr. 2018 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More
Page 40 of 104« First...102030«3839404142»506070...Last »

Cluj Web Story

Etichete

Adrenalin Park alexandru szabo Anca Chitoran Ancuţa Lăcrămioara Chiş Asociatia Clujul de altadata aventuri in jungla burn fitness carte Cluj Cluj-Napoca clujul de altadata clujul vechi clujul vechi si nou concurs Concurs Farmec călătorie electric castle Farmec festival film fotografie Gerovital Gyorgydeak Patricia luminița cuna Mind and Soul Web Story muzică Opera Nationala Romana Cluj-Napoca Opera Naţională Română din Cluj-Napoca povesti clujul vechi povesti de calatorie povesti din Cluj povesti din clujul vechi povesti din jungla povesti dulci povestile Clujului prin lume Prin lume cu Luminiţa Cuna retete dulci Salty Spa Someseni spa la cluj spa someseni sweet Alex Tinerii frumoși ai Clujului UBB Universitatea Babes-Bolyai
  • Acasă
  • Despre noi
  • Shopping
  • Events Web Story
  • Politică de confidențialitate
  • Contact

Copyright © 2017 ClujWebStory.ro, All Rights Reserved. SEO made with Squirrly SEO