Cluj Web Story

  • Cluj Web Story
    • Poveşti pentru cei mari
    • Tinerii frumoși ai Clujului
    • Vintage web stories
    • Other web stories
    • Povestile Giovannei
  • Travel Web Story
    • Poveşti în imagini
    • Jungle stories
    • Prin New York
  • Wellnes Web Story
    • Beauty Web Story
    • Mind&Soul Web Story
    • Poveşti cu mâncare
  • Events Web Story
  • Home/
  • Tag Archives: retete de colectie

retete de colectie Articles

Deserturile în viziunea francezilor

Niciun bulevard din marile orașe franțuzești nu ar fi complet fără o patiserie sau o brutărie faimoasă în rândul localnicilor. Deserturile pot fi delicioase, dar uneori prea comune pentru cerințele unor consumatori. Eclere, macarons, foietajul sau tartele cu lămâie sunt doar câteva exemple de preparate dulci care pot fi găsite cu ușurință în aproape orice cofetărie. Multe dintre acestea au devenit celebre în întreaga lume, iar deseori avem impresia că le cunoaștem foarte bine. Însă un tur gastronomic printre cele mai apreciate patiserii franțuzești cu siguranță va schimba percepția asupra lor. Lumea este într-o continuă schimbare… la fel și deserturile….

Alexandru Szabo 8 apr. 2019 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More

Prăjitura Turmeric

Curcuma sau turmericul este o plantă înrudită cu ghimbirul și originară din India. În această țară, curcuma este utilizată de peste 4000 de ani, pentru proprietățile sale curative. În ayurveda (medicina tradițională indiană), turmericul este unul dintre cele mai importante și mai apreciate remedii. Are rol antioxidant, antiinflamator și anticancerigen. Din rădăcina plantei Curcuma Longa este obținut condimentul, prin deshidratare și măcinare. Turmericul se utilizează în bucătăria indiană de secole, mai ales la prepararea orezului. În cazul nostru, acest condiment oferă prăjiturii o aromă intensă, ușor picantă, combinându-se perfect cu gustul dulce al ciocolatei albe. Mai mult decât atât, modul…

Alexandru Szabo 29 ian. 2018 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More

Bagel cu poveste

Cunoscut în Europa de Est ca produs al brutarilor evrei, bagel-ul era un element de lux în secolul al XVII-lea. Pe măsură ce grâul devenea tot mai ieftin, chifla începea să fie foarte apreciată, reprezentând astfel o parte din cultura poporului. În secolul al XX-lea, când evreii au emigrat în Statele Unite și în Canada, bagel-ul și-a urmat comunitatea. Însă expansiunea acestora a avut loc doar în a doua jumătate a secolului. Industrializarea a dus la producția în masă, iar bagel-ul a fost asimilat în cultura americană. În mod tradițional se consumă cu cremă de brânză, dar puteți lăsa oricând…

Alexandru Szabo 31 dec. 2017 Poveşti cu mâncare Leave a Comment
More
Page 1 of 212»

Cluj Web Story

  • Sfaturi pentru a păstra fructele și legumele proaspete

  • Schimbările în bine din alimentația noastră

  • Vinul și dieta

  • Povestea ciocolatei în anul 2020

  • Alimentele care ne fac mai fericiți

  • Miturile din farfurie

  • Secretele portocalelor din fiecare casă

  • Beneficiile alimentelor bogate în probiotice

  • Toamna se numără dovlecii

  • Sfaturi pentru o toamnă savuroasă

Etichete

Adrenalin Park alexandru szabo Anca Chitoran Ancuţa Lăcrămioara Chiş Asociatia Clujul de altadata aventuri in jungla burn fitness carte Cluj Cluj-Napoca clujul de altadata clujul vechi clujul vechi si nou concurs Concurs Farmec călătorie electric castle Farmec festival film fotografie Gerovital Gyorgydeak Patricia luminița cuna Mind and Soul Web Story muzică Opera Nationala Romana Cluj-Napoca Opera Naţională Română din Cluj-Napoca povesti clujul vechi povesti de calatorie povesti din Cluj povesti din clujul vechi povesti din jungla povesti dulci povestile Clujului prin lume Prin lume cu Luminiţa Cuna retete dulci Salty Spa Someseni spa la cluj spa someseni sweet Alex Tinerii frumoși ai Clujului UBB Universitatea Babes-Bolyai
  • Acasă
  • Despre noi
  • Shopping
  • Events Web Story
  • Politică de confidențialitate
  • Contact

Copyright © 2017 ClujWebStory.ro, All Rights Reserved. SEO made with Squirrly SEO